Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Για τη φροντίδα και περιποίηση του αυτοκινήτου σας / Πείτε αντίο στις ενοχλητικές γρατζουνιές αυτοκινήτου με την αλοιφή Sonax!

Πείτε αντίο στις ενοχλητικές γρατζουνιές αυτοκινήτου!

Πώς να επισκευάσω τις γρατζουνιές του αυτοκινήτου;

Γνωρίστε την αλοιφή για γρατζουνιές που ακούει στο όνομα SONAX!!

 

αλοιφη για γρατζουνιεσ

Μικρές ή μεγαλύτερες, επιφανειακές ή και βαθύτερες γρατζουνιές τώρα μπορούν να επισκευαστούν εύκολα και με οικονομική τιμή.

Η Sonax μας προτείνει το εξειδικευμένο σετ αλοιφή για γρατζουνιές 305941. 

Διαβάστε τις οδηγίες αφαίρεσης γρατζουνιών* με απλά βήματα ή επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος για να δείτε και το σχετικό video

Βήμα 1ο: 
Πλένετε καλά την επιφάνεια του αυτοκινήτου, σκουπίζετε για να είναι στεγνή και καθαρή.

Βήμα 2ο: 
Για επιφανειακές γρατζουνιές

Βάζετε μικρή ποσότητα της αλοιφής για γρατζουνιές Νο 1 Polish στο γυαλιστικό πανί που θα βρείτε στη συσκευασία. Τρίψτε με πίεση την περιοχή που βρίσκεται η γρατζουνιά μέχρι που να μην είναι πια ορατή.

Με το γυαλιστικό πανί που έχετε στα χέρια σας, με την καθαρή του άκρη, αφαιρέστε την θαμπάδα που έχει παρουσιαστεί στην επιφάνεια.

Βήμα 3ο: 
Βάζετε μικρή ποσότητα της αλοιφής για γρατζουνιές Νο 2 Finish στο καθαρό πανί που θα βρείτε στη συσκευασία. Τρίψτε εντατικά την περιοχή μέχρι που να επιτύχετε την επιθυμητή γυαλάδα. 

Με ένα καθαρό πανί αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα του γυαλίσματος.

Βήμα + για γρατζουνιές με βάθος:
Θα χρειαστείτε ένα βήμα παραπάνω. Αφού πλύνετε την επιφάνεια που βρίσκεται η γρατζουνιά (και πριν τα βήματα 2 και 3) θα πρέπει να γυαλοχαρτίσετε ανάλογα το βάθος της γρατζουνιάς. Προσοχή μην τρίψετε το υπόστρωμα.

Βρέξτε (εάν χρειάζεται) το γυαλόχαρτο που θα βρείτε στη συσκευασία και εξασκώντας μικρή πίεση τρίψτε κάθετα τη γρατζουνιά με προσοχή.  Μετά αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα από τα πανάκια που θα βρείτε επίσης στη συσκευασία.

Από εδώ και πέρα ακολουθείτε τα βήματα 2 και 3, όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω.

*Αφορά γρατζουνιές αυτοκινήτου στα βασικά και μεταλλικά ανθεκτικά στις γρατζουνιές χρώματα, που δεν φτάνουν μέχρι το χρώμα ή το αστάρι.

Το σετ για γρατζουνιές Sonax περιέχει:
1 x αλοιφή Νο 1 Polish 25ml
1 x αλοιφή Νο 1 Finish 25ml
3 x μαργαρίτες γυαλόχαρτο (5000κόκκων) και τη βάση τους 
3 x πανάκια 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa