Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χρωματολόγια & Συνδυασμοί χρωμάτων που Εμπνέουν τις Επιλογές σας / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / 43 αποχρώσεις του λευκού - Χρωματολόγιο τοίχου «Off whites & nudes experience» Vechro

43 υπέροχες αποχρώσεις του λευκού - Χρώματα τοίχου

 

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο χρωματολόγιο της Vechro «Off whites & nudes experience»  με 43 μοναδικές, υπέροχες αποχρώσεις του λευκού!

Άσπρο του πάγου ή γκρι λευκό του πάγου, μπεζ λευκό ή ζαχαρί, σπασμένο λευκό, υπόλευκο ή off white, ζεστές, ουδέτερες ή ψυχρές αποχρώσεις του λευκού όπως και να τις αναζητήσετε οι 43 αποχρώσεις του λευκού είναι συγκεντρωμένες σε ένα χρωματολόγιο τοίχου, το «Off whites & nudes experience» της Vechro.

Για όλους εσάς που αγαπάτε την καθαρότητα και τη φωτεινότητα του άσπρου, ήρθε η ώρα να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας με την αγαπημένη σας «απόχρωση του λευκού».

  

Κάντε "κλικ" πάνω στην εικόνα για να δείτε μεγαλύτερο το χρωματολόγιο ή ακόμη και για να το κατεβάσετε

 

Σημαντική πληροφορία: Η απόδοση των αποχρώσεων επηρεάζεται από την ανάλυση της οθόνης και τη γωνία θέασης ως εκ τούτου ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις. Για να δείτε τις πραγματικές αποχρώσεις σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα χρωμάτων.  

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa