Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Ιδέες για δώρα όμορφα και πρωτότυπα / Ψαγμένα δώρα για τους αγαπημένους μας, γυναίκες και άντρες!

Ψαγμένα δώρα για γυναίκες και άντρες!

Τα δώρα συμβολίζουν και εκφράζουν την αγάπη και τη φιλία στους αγαπημένους, συγγενείς και φίλους.

Τα δώρα αποτελούν και για μας τους ίδιους πηγή χαράς.

Διαλέγοντας δώρα για τους δικούς μας ανθρώπους νοιώθουμε και εμείς ευχαρίστηση λες και είναι δικά μας.

 

Χριστουγεννιατικα δωρα

 

Τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές Χριστουγέννων κατά εξοχήν μέρες αγάπης και ανταλλαγής δώρων, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χριστουγεννιατικα δωρα.

Στην επιλογή ενός δώρου σημασία έχει η αξία του και όχι η τιμή του.

Αξία σημαίνει τα χριστουγεννιατικα δώρα μας να είναι ψαγμένα, να ξεχωρίζουν από τα άλλα δώρα, να είναι πρωτότυπα, έξυπνα και να εντυπωσιάζουν. Να έχουν επιλεχθεί αποκλειστικά για τον παραλήπτης τους με βάση τις προτιμήσεις του, τα χόμπυ του και τις αγαπημένες του ασχολίες π.χ για έναν ποδηλάτη ο φακός κεφαλής είναι ένα εξαιρετικό δώρο ή τα πολυεργαλεία Dremel αγαπιούνται από γυναίκες και άντρες που ασχολούνται με χειροτεχνίες.

Έτσι σκεφτήκαμε και επιλέξαμε για εσάς δώρα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε διότι συνδυάζουν προσωπικότητα, καλή τιμή και σίγουρα θα αγαπηθούν!!

Dremel, ίσως αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στις προτιμήσεις δώρων.

Το κοινό της Dremel είναι άτομα με καλλιτεχνική φύση, που τους αρέσει να εκφράζονται τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες μέσα από την τέχνη. Αγαπούν τα μαστορέματα και τις μικροεπισκευές, τις χειροτεχνίες να δημιουργούν δικά τους έργα τέχνης και τον μοντελισμό. 

 

χρηστικα δωρα dremel

 

Stanley, ένας ολόκληρος κόσμος από πρωτότυπα και χρηστικά αξεσουάρ.

Το κοινό της Stanley είναι άτομα δημιουργικά, που τους αρέσει να εκφράζονται μέσα από δικές τους δημιουργίες. Αγαπούν τις κατασκευές και τα μαστορέματα και την αυτονομία που τους δίνει η ικανότητα να κάνουν τα πράγματα μόνοι τους.

ψαγμενα δωρα χριστουγεννων

 

Πολυεργαλεία, φακοί led, εργαλειοθήκες, τσάντες, δεκάδες προτάσεις για όσους αγαπούν το κάμπινγκ, το ψάρεμα, την ορειβασία, τις κατασκευές, την ενασχόληση με το αυτοκίνητο ή το αγαπημένο τους ποδήλατο. Στα είδη της Stanley μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιατικα δωρα που ξεκινούν από 13€ όπως η υπέροχη τσάντα Stanley,  τόσο όμορφη και πρακτική που είναι χρήσιμη  σε όλους και για κάθε ηλικία.

 

χριστουγεννιατικα δωρα για αντρες


Για να δείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε χριστουγεννιατικα δωρα, ελάτε στο κατάστημα μας Α.Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, πείτε μας τις συνήθειες των αγαπημένων σας και το ποσό που διαθέτετε και εμείς  θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά από ιδέες για να επιλέξετε την καλύτερη.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa