Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Ιδέες για δώρα πρωτότυπα και χρηστικά / Δώρα για ψαγμένους μπαμπάδες

Δώρα για ψαγμένους μπαμπάδες


Τα δώρα συμβολίζουν και εκφράζουν την αγάπη, τη φιλία, την ευγνωμοσύνη που έχουμε σε αγαπημένους, συγγενείς και φίλους.

Αποτελούν και για μας τους ίδιους πηγή χαράς. Διαλέγοντας δώρα για τους δικούς μας ανθρώπους νοιώθουμε και εμείς ευχαρίστηση λες και είναι δικά μας.

 

Χριστουγεννιατικα δωρα

 

Τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές Χριστουγέννων κατά εξοχήν μέρες αγάπης και ανταλλαγής δώρων, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χριστουγεννιατικα δωρα.
Στην επιλογή ενός δώρου σημασία έχει η αξία και όχι η τιμή του. Αξία σημαίνει τα χριστουγεννιατικα δωρα μας να έχουν κάτι διαφορετικό, να ξεχωρίζουν από τα άλλα δώρα, να είναι πρωτότυπα, έξυπνα και να εντυπωσιάζουν. Να έχουν επιλεχθεί αποκλειστικά για τον παραλήπτης τους με βάση τις προτιμήσεις του, τα χόμπυ του και τις αγαπημένες του ασχολίες π.χ για έναν ποδηλάτη ο φακός κεφαλής είναι ένα εξαιρετικό δώρο ή τα πολυεργαλεία Dremel αγαπιούνται από γυναίκες και άντρες που ασχολούνται με χειροτεχνίες.

Έτσι σκεφτήκαμε και επιλέξαμε για εσάς δώρα που να συνδυάζουν προσωπικότητα, καλή τιμή και θα αγαπηθούν.

Dremel, ίσως αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στις προτιμήσεις δώρων.

 

χριστουγεννιατικα δωρα

Κάθε χρόνο η Dremel παρουσιάζει ειδικές Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες για τους φίλους της με έξτρα προνόμια. Φέτος, μας προτείνει 3 διαφορετικές σειρές Special Christmas Promo με 20% , 40% και 50% περισσότερη αξία με περισσότερα εξαρτήματα.
Το πολυεργαλείο Dremel 3000 με τα εξαρτήματα του είναι ένα εξαιρετικό δώρο για άντρες και γυναίκες, αρχάριους ή έμπειρους, που ασχολούνται με μαστορέματα, με χειροτεχνίες και με κατασκευές.

 

Bosch, το τέλειο δώρο, γιατί έχει «άποψη» και πρακτική αξία.

 

χριστουγεννιατικα δωρα

Το αγαπημένο εργαλείο για φέτος είναι το Κατσαβίδι μπαταρίας ιόντων λιθίου IXO Bosch. Είναι αγαπημένο γιατί είναι μικρό, λειτουργικό, αποτελεσματικό και πάντα χρήσιμο για μικρές ή μεγαλύτερες εργασίες. Ωστόσο στη σειρά της  Bosch  μπορείτε να βρείτε πληθώρα εργαλείων που θα  κάνουν τους αγαπημένους σας χαρούμενους.

 
Stanley, ένας ολόκληρος κόσμος από
πρωτότυπες ιδέες για δώρα Χριστουγέννων.

 

χριστουγεννιατικα δωρα

 

 

 

 

Πολυεργαλεία, φακοί, εργαλειοθήκες, τσάντες, δεκάδες προτάσεις για όσους αγαπούν το κάμπινγκ, το ψάρεμα, την ορειβασία, τις κατασκευές, την ενασχόληση με το αυτοκίνητο ή το αγαπημένο τους ποδήλατο. Στα είδη της Stanley μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιατικα δωρα που ξεκινούν από 13€ όπως η υπέροχη τσάντα Stanley,  τόσο όμορφη και πρακτική που είναι χρήσιμη  σε όλους και για κάθε ηλικία.

 

 

χριστουγεννιατικα δωρα για αντρες


Για να δείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε χριστουγεννιατικα δωρα, ελάτε στο κατάστημα μας Α.Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, πείτε μας τις συνήθειες των αγαπημένων σας και το ποσό που διαθέτετε και εμείς  θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά από ιδέες για να επιλέξετε την καλύτερη.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa