Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Wild Wonder - Χρώμα της χρονιάς 2023 Vivechrom & οι 4 παλέτες του

Wild Wonder - Χρώμα της χρονιάς 2023 Vivechrom

 

χρωμα χρονιας vivechrom

Μια νέα απόχρωση συμπληρώνει την παλέτα της Dulux και είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023. Το Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191) μια όμορφη σταρένια απόχρωση. 

Εμπνευσμένη από τους ζεστούς τόνους των γήινων χρωμάτων επιλέχθηκε διότι το ζεστό κιτρινο-πράσινο χρώμα του σκορπίζει απλόχερα στο σπίτι θετική ενέργεια.

Γήινο και ουδέτερο χρώμα, ανάλογα με το φωτισμό που το περιβάλλει, εκπέμπει άλλοτε μία χρυσοπράσινη απόχρωση και άλλοτε μια ζεστή χρυσο-κίτρινη. 

 

 

Το Wild Wonder της Dulux συνοδεύεται από 4 παλέτες χρωμάτων για να εμπνεύσει τη διακόσμηση κάθε δωματίου του σπιτιού, ικανοποιώντας έτσι κάθε προτίμηση.

Η παλέτα χρωμάτων Buzz 

με αποχρώσεις ζωηρές όπως τα αγριολούλουδα και οι πεταλούδες των λιβαδιών, προσθέτει με τα χρώματα της την αίσθηση της ζωντάνιας και της χαράς σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

χρωμα χρονιας 2023

Η παλέτα χρωμάτων Lush 

με αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα δάση και τους αγρούς, δημιουργεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μια ατμόσφαιρα οικεία και γαλήνια.

γηινες αποχρωσεις και συνδυασμοι χρωματων

Η παλέτα χρωμάτων Raw 

δανείζεται τις αποχρώσεις της από τις πρώτες ύλες και τα στοιχεία της φύσης. Γήινα χρώματα επιλεγμένα για να  προσθέτουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού κύρος αλλά και την αίσθηση της φιλοξενίας.

γηινες αποχρωσεις για τοιχους

 

Η παλέτα χρωμάτων Flow 

συνδυάζει σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα κύματα και τη θάλασσα,  τις ακρογιαλιές και τα κοχύλια. Οι ζεστοί τόνοι της παλέτας αναδεικνύουν υπέροχα ακόμη και δωμάτια με χαμηλό φωτισμό δημιουργώντας την πολυπόθητη ατμόσφαιρα της ζεστασιάς και της αρμονίας.

χρωματα vivechrom

 

Το Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191) είναι ένα διαχρονικό και ευέλικτο χρώμα ιδανικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Προσαρμόζεται εύκολα, συνδυάζεται αρμονικά, του αρέσουν οι αντιθέσεις και εμπνέεται από τα δομικά στοιχεία που θέλουν να προβληθούν μέσα στο χώρο τους!

Μια συλλογή από εικόνες γεμάτες έμπνευση σας περιμένει στο σύνδεσμο που ακολουθεί Το Wild Wonder βάφει κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας 

Το Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191) είναι το χρώμα της χρονιάς 2023, των εταιρειών Vivechrom, Dulux που ανήκουν στον όμιλο AKZO NOBEL.
Οι αποχρώσεις που απεικονίζονται ενδέχεται να έχουν απόκλιση από το πραγματικό χρώμα, λόγω ανάλυσης οθόνης, εκτυπωτή κοκ

Πηγή φωτογραφικού υλικού: https://www.vivechrom.gr/el/vivechrom-xrwma-ths-xronias-2023

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa