Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / Χρωματολόγιο ΒΙΒΕΧΡΩΜ με πρωταγωνιστή το Καφέ-Μπεζ - Κατεβάστε το αρχείο σε pdf

Χρωματολόγιο ΒΙΒΕΧΡΩΜ & Συνδυασμοί με Καφέ-Μπεζ

καφε αργιλος χρωμα χρονιας 2021

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2021, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και διακοσμητές μελέτησαν και αποτύπωσαν τις τάσεις της χρονιάς.
Αυτό που προέκυψε είναι η ανάγκη των σύγχρονων ανθρώπων να συνδεθούν και να εκτιμήσουν ξανά τα απλά πράγματα και τις σταθερές αξίες.
Μόνο ένα γήινο χρώμα θα μπορούσε να εκφράσει την ανάγκη αυτή και αυτό είναι το BRAVE GROUND, ο ΚΑΦΕ ΑΡΓΙΛΟΣ 10YY30/106 της
ΒΙΒΕΧΡΩΜ.

 

Ο «ΚΑΦΕ ΑΡΓΙΛΟΣ» δεν είναι μόνος του.

Συνοδεύεται από 4 μοναδικές χρωματικές παλέτες.

Κάθε μια από τις οποίες αποτελείται από 10 αποχρώσεις με κεντρικό παρονομαστή το χρώμα της χρονιάς 2021, τον «ΚΑΦΕ ΑΡΓΙΛΟ».

 

 

 

χρωματα τοιχου 2021

 

 

 

Όλες εκφράζουν τις ίδιες αξίες, αλλά κάθε μια με το δικό της τρόπο.
η EXPRESSIVE, συνδυάζει αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, και εκφράζει Αυτοπεποίθηση, Αυθεντικότητα, Θετική διάθεση και Γενναιοδωρία
η TRUST, μέσα από γήινες αποχρώσεις φυσικών υλικών ξύλου, κεραμιδιών κοκ, εκφράζει την πεποίθηση της Δύναμης που προκύπτει όταν είμαστε ενωμένοι
η TIMELESS, συνδυάζει αποχρώσεις του καφέ και της ώχρας και Επανεκτιμά το παρελθόν
τέλος, η EARTH, με μοναδικούς συνδυασμούς του μπλε και του πράσινου, εκφράζει το Φωτεινό μέλλον με οικολογική συνείδηση

 

Το φετινό χρωματολόγιο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ έχει μια ακόμη καινοτομία. «Παίζει» με τα γεωμετρικά σχήματα. Κύκλοι, ρίγες, καμάρες, παραλληλόγραμμα αναδεικνύουν αποχρώσεις, τονίζουν δομικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου, ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα, δίνουν νότες ξενοιασιάς ή και κύρους.

 

Οι προτάσεις συνδυασμών χρωμάτων δεν σταματούν στο βάψιμο των εσωτερικών τοίχων. Επεκτείνεται και στο βάψιμο των εξωτερικών τοίχων. Θα δεις λοιπόν κλασσικούς και μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων για έξω, με γνώμονα πάντα την προστασία και την ομορφιά των κτιρίων.

 

Ξεφύλλισε On line το χρωματολόγιο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ 2021

(κάνοντας «κλικ» πάνω στην εικόνα), μαγέψου από τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς χρωμάτων και έλα να βάψουμε τους δικούς σου χώρους. Στο σπίτι ή στο γραφείο, στο εμπορικό κατάστημα ή σε χώρο εστίασης.

 

 

βιβεχρωμ χρωματολογιο 2021

 

Αποκλειστικά για τους πελάτες μας, η κα Βασιλική παρέχει δωρεάν διακοσμητικές συμβουλές στο κατάστημα μας,  σύμφωνα με το χώρο και τις προσωπικές προτιμήσεις τους.

Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα το χρώμα της χρονιάς BRAVE GROUND - ΚΑΦΕ ΑΡΓΙΛΟΣ 10YY30/106, τότε θα βρεις ενδιαφέρουσα την επίσκεψη σου στις σελίδες μας
Brave Ground Το χρώμα της χρονιάς 2021
Brave Ground το χρώμα της χρονιάς 2021 στην κουζίνα σας!

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa