Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Αφιέρωμα σε προϊόντα για μαστορέματα & κατασκευές / Δυνατή ξυλόκολλα πολυουρεθάνης για υψηλές απαιτήσεις

Ξυλόκολλα δυνατή για υψηλές απαιτήσεις

ξυλοκολλα

 

Gorilla Glue: Η κόλλα που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα για κάθε επιφάνεια σε 4 μόλις βήματα

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και να έχουν καλή επαφή μεταξύ τους.

Εάν είναι λείες π.χ γυαλί, δημιουργείστε πόρους, με τη χρήση ενός γυαλόχαρτου. Βοηθά στη πρόσφυση της κόλλας. Υγραίνετε ελαφρώς τις επιφάνειες με τη χρήση ενός υγρού πανιού ή με ελαφρύ ψεκασμό.

Κόλλα κατάλληλη για ξύλο, πέτρα, μέταλλο, κεραμικά, γυαλί, τσιμέντο και πολλές ακόμη επιφάνειες!

2. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΟΛΛΑ
Εφαρμόστε προσεκτικά την κόλλα πάνω στις στεγνές επιφάνειες.

Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Αποτελεί την κατάλληλη λύση σχεδόν για κάθε εργασία, επισκευή και επιφάνεια εσωτερική ή εξωτερική.

Δυνατή, αδιάβροχη, βιομηχανική κόλλα πολυουρεθάνης, διαχέεται μέσα στο υλικό και σχηματίζει ισχυρούς δεσμούς. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή ακόμη και για τις πιο απαιτητικές κατασκευές με ξύλο και όχι μόνο.

Συνιστάται η χρήση γαντιών για αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με το δέρμα.
3. ΠΙΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Σφίξτε πολύ καλά, ομοιόμορφα τις επιφάνειες μεταξύ τους, για 1 με 2 ώρες.

Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε 24 ώρες. Αναλόγως των επιφανειών χρησιμοποιείστε σφιγκτήρα, βαριά αντικείμενα ή ταινίες από καουτσούκ.

Τώρα έχετε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ένα κράτημα δυνατό, αδιάβροχο, ανθεκτικό στις θερμοκρασίες.

4. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ
Καθαρίστε περισσεύματα κόλλας με τη χρήση στεγνού πανιού ή διαλυτικού χρωμάτων.

Εάν η κόλλα έχει στεγνώσει, καλύτερα αφαιρέστε την με μηχανικό τρόπο.
 

Μετά από κάθε χρήση, σκουπίστε το καπάκι και το ακροφύσιο του δοχείου με ένα στεγνό πανί, ώστε να είναι έτοιμη για επόμενη χρήση. Συνιστάται να πιέζετε την περίσσεια αέρα από τη φιάλη ώστε να εξαλειφθεί η υγρασία.

επικοινωνήστε μαζι μας
 

Οι κόλλες ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων που απευθύνονται σε όλους. Την επόμενη φορά που θα ασχοληθείτε με οποιαδήποτε κατασκευή, ρωτήστε μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από κόλλες απλές και επαγγελματικές. Μια από αυτές μπορεί να είναι η κατάλληλη κόλλα που θα διευκολύνει το έργο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210-6815018 ή  επισκεφτείτε  το κατάστημα μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι.  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa