Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Διακόσμηση τοίχου με καθρέπτες δίνουν στυλ και ευρυχωρία

Διακόσμηση τοίχου με καθρέπτες

Οι καθρέπτες έχουν πολλαπλό χαρακτήρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικό στοιχείο, ως λειτουργικό ή και συνδυασμός.

 

διακοσμηση καθρεπτες 1                                   

 

 

Ως διακοσμητικό στοιχείο το συναντάμε από τα παλιά χρόνια, σε διάφορα μεγέθη με περίτεχνες κορνίζες να δίνουν κύρος και αρχοντιά στο χώρο.

Ακόμη και σήμερα, στα σύγχρονα σπίτια, οι καθρέπτες αποτελούν ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο.

 

                            

 

Συνδυάζονται όμορφα με κορνίζες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία και δημιουργούν πρωτότυπες συνθέσεις.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν οι καθρέπτες συνδυάζονται με φυτά ή συνθέσεις λουλουδιών δίνοντας στυλ και προσωπικότητα στο χώρο σας.

 

                      

 

                                             

 

Ο καθρέπτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διακοσμητικό πασπαρτού για όλα τα δωμάτια του σπιτιού για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, τη διακόσμηση του μπάνιου, τη διακόσμηση της κουζίνας.

 

                                             

 

 

Ως λειτουργικό στοιχείο, οι καθρέπτες είναι ιδανικοί για να μεγαλώνουν μικρούς χώρους, να δίνουν φως, να καλύπτουν ατέλειες

 Όπου και να τους τοποθετήσετε, οι καθρέπτες είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διακόσμηση του σπιτιού.   Εάν και τόσο απλή ιδέα αλλά συνάμα και οικονομική, υπάρχει μια διστακτικότητα στην επιλογή καθρεπτών για καθαρά διακοσμητικούς λόγους όπως στα ντουλάπια της κουζίνας ή στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, ακόμη και ως επιδαπέδιο διακοσμητικό.

Έτσι, η διακόσμηση με καθρέπτες αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα.

 

                        

 

Υπάρχει τεράστια ποικιλία από σχέδια και χρώματα καθρεπτών και επιλέξαμε για εσάς μερικές όμορφες και πρακτικές ιδέες.

Ωστόσο, πολύ απλά, μπορείτε να σχεδιάσετε και τους δικούς σας καθρέπτες αλλάζοντας χρώμα στην κορνίζα ή κάνοντας τις δικές σας διακοσμητικές συνθέσεις.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa