Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Οργάνωση και Αποθήκευση. Μια πρωτότυπη λύση!

Οργάνωση και Αποθήκευση. Μια πρωτότυπη λύση!

οργανωση σπιτιου  εργαλειοθηκες

 

Γνωρίζετε ότι:

• το 15 έως 20% του μέσου προϋπολογισμού των νοικοκυριών δαπανάται στην αγορά διπλών αντικειμένων; Πράγματα που έχουμε ήδη αγοράσει, όμως δεν θυμόμαστε που τα έχουμε βάλει, χάθηκαν ή καταστράφηκαν λόγω ελλιπούς φροντίδας.

• η απαλλαγή από την ακαταστασία θα εξαλείψει το 40% των οικιακών εργασιών σε ένα μέσο  σπίτι;

 

 

οργανωση-σπιτιου


 

Γνωρίζετε ότι η οργάνωση του σπιτιού σας συμβάλλει

• στην μείωση του άγχους
• στην αίσθηση καλύτερου ελέγχου
• στην απόκτηση ενέργειας και ηρεμίας
• στην εξοικονόμηση χρόνου και στην καλύτερη αξιοποίηση του
• στην εξοικονόμηση χρημάτων
• στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης
• στην ενθάρρυνση για σεβασμό
• αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά

 

οργανωση-αποθηκευση

Εάν είστε από τα άτομα που αναγνωρίζουν την αξία της οργάνωσης και θέλετε απλούς και πρακτικούς τρόπους για να την πετύχετε, σας έχουμε μια εναλλακτική και πρωτότυπη λύση που «ακούει στο όνομα» Εργαλειοθήκη!!

Σας ήρθε στο μυαλό μια τσάντα με εργαλεία; Είναι φυσικό. Όμως δεν είναι απόλυτο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η λέξη «εργαλειοθήκη» είναι κάπως παρεξηγημένη. Η ετυμολογία της λέξης μας παραπέμπει σε μια θήκη για εργαλεία. Έχει όμως μόνο αυτή τη χρήση;

Οι εργαλειοθήκες είναι στην πραγματικότητα «αντικείμενα» που επιτρέπουν την οργάνωση, αποθήκευση, φροντίδα και μεταφορά του περιεχόμενου τους.

Η ποικιλία σχεδίων και η εργονομία, η ανθεκτικότητα και η κομψότητα τους καθιστούν τις εργαλειοθήκες ιδιαίτερα ευέλικτες ως προς το περιεχόμενο που μπορούν να προστατεύσουν.

 

οργανωση-εργαλειοθηκες

Αναρωτιέστε….ποιο θα μπορούσε να είναι το περιεχόμενο μιας εργαλειοθήκης;

Ας δούμε μαζί μερικές ιδέες


Κουτί οργάνωσης γραφείου

Ακόμη και στο γραφείο του σπιτιού μας έχουμε πολλά  αντικείμενα στυλό και μολύβια, γόμες και χάρακες, συρραπτικά, ψαλίδια …συχνά σκόρπια από εδώ και από εκεί.

Θα μου πείτε υπάρχουν και τα συρτάρια. Φυσικά υπάρχουν και τα συρτάρια που είναι απαραίτητα για την οργάνωση και φύλαξη των μικροαντικειμένων. Αλλά τι να χωρέσουν και αυτά τα καημένα! Χαρτιά, έντυπα, φακέλους ;;;

Οι εργαλειοθήκες ως κουτί οργάνωσης γραφείου έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Είναι φορητές. Δείτε την Εργαλειοθήκη 16’’ με 2 ταμπακιέρες Jumbo Stanley 92905

Μπορείτε να τις μεταφέρεται κοντά σας ακόμη και εάν αποφασίσετε σήμερα να δουλέψετε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας!

Για την οργάνωση γραφείου εξαιρετική πρόταση είναι και οι πλαστικές κασετίνες με τις πολλές θήκες και τα αποσπώμενα διαχωριστικά   όπως η Εργαλειοθήκη Ταμπακιέρα Master 18’’ Mano. Σε κάθε θήκη της μπορείτε να ξεχωρίσετε συνδετήρες οργανωση-γραφειουανάλογα με το χρώμα ή το μέγεθος, πινέζες, συρραπτικά, λαστιχάκια και διάφορα μικρά αντικείμενα που έχετε στο γραφείο σας.

Πρακτικό και ευρύχωρο φαρμακείο σπιτιού

Ναι, δεν είναι το κλασσικό φαρμακείο αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

Έχει μεγαλύτερους χώρους και ως εκ τούτου χωράει περισσότερα φάρμακα, οινόπνευμα και οξυζενέ, διάφορα μπουκαλάκια, γάζες και επιδέσμους, θερμόμετρο, συσκευασίες βαμβάκι κοκ.

Είναι ένα φορητό φαρμακείο που επιπλέον μπορεί να ασφαλίσει το περιεχόμενο του με ένα λουκετάκι όπως είναι η Εργαλειοθήκη 24’’ με 2 ταμπακιέρες 2000 Stanley 92-067

 

Πλαστικές θήκες για συλλογές, κουμπιά ή και κοσμήματα

κασετινα-συλλογης-πετρωματωνΟι πλαστικές θήκες είναι και αυτές εργαλειοθήκες. Διάφανες με πολλά χωρίσματα, κάποιες φορές αποσπώμενα όπως η Εργαλειοθήκη Ταμπακιέρα Master 13’’ Mano επιτρέπουν την αποθήκευση και την οργάνωση πλήθους μικρών αντικειμένων όπως συλλογές από ημιπολύτιμες πέτρες, δαχτυλίδια, κασετινα-για-δαχτυλιδια  σκουλαρίκια, υλικά για κατασκευή κοσμημάτων, κουμπιά κοκ.

Είναι πολύ πρακτικές. Όχι μόνο γιατί έχουν πολλές θήκες αλλά και γιατί το διάφανο καπάκι τους επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση του περιεχομένου τους.

Για αυτή τη χρήση, μια εξίσου καλή επιλογή, είναι και η Εργαλειοθήκη με 9 Συρτάρια Stanley® 93-978 η οποία μας δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης της μιας συρταριέρας πάνω στην άλλη δημιουργώντας έτσι ένα πλήρες σύστημα αποθήκευσης.


Βαλιτσάκι για την οργάνωση των ραπτικών σας

Ψαλίδια, κλωστές, μασούρια, βελόνες, καρφίτσες, κουμπιά κάθε ένα με το δικό του σχήμα και τη δική του χρήση θέλει και το δικό του χώρο.

Υπάρχουν εργαλειοθήκες οι οποίες έχουν τέτοια εργονομία λες και είναι σχεδιασμένες ακριβώς για αυτή τη χρήση.

Ειδικά η Εργαλειοθήκη 19’’ με 2 ταμπακιέρες Jumbo Stanley 92906 με αφαιρούμενο δίσκο, έχει ειδική υποδοχή για ψαλίδι και τα είδη ραπτικής πρώτης  ανάγκης.

Η συγκεκριμένη πλαστική εργαλειοθήκη βαλίτσα διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη εξυπηρετώντας έτσι μικρές ή μεγαλύτερες ανάγκες.

Εργαλειοθήκη βαλίτσα για είδη ζωγραφικής 


Από τα είδη ζωγραφικής τα πινέλα, οι σπάτουλες, τα μολύβια, οι διαβήτες και οι χάρακες είναι εργαλεία.  βαλιτσα-για-ειδη-ζωγραφικης Και η εργαλειοθήκη είναι το πραγματικό τους σπίτι.

Υπάρχουν εργαλειοθήκες ταμπακιέρες όπως η Εργαλειοθήκη Master 16’΄Mano με την αποσπώμενη ταμπακιέρα που εύκολα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν και άλλα υλικά ζωγραφικής όπως βαζάκια με χρώμα, σωληνάρια ακουαρέλας ή λαδιού.

 

ιδεες-για-δωρα

 

Ιδέα για πρωτότυπα δώρα

Όλοι θέλουμε τα δώρα μας να είναι πρωτότυπα, έξυπνα και να εντυπωσιάσουν.

Συνήθως πηγαίνουμε σε ένα μαγαζί με είδη δώρων ή με ρούχα και ψάχνουμε εναγωνίως τι διαφορετικό μπορούμε να πάρουμε αυτή τη φορά. Ξοδεύουμε χρόνο και συχνά καταλήγουμε στις κλασσικές μας επιλογές, μια μπλούζα, ένα κασκόλ, μια κολόνια ή μια κούπα.

Εάν θέλετε ένα πραγματικά πρωτότυπο δώρο τότε η λύση σας μπορεί να είναι:
δωροΚομψό και καλαίσθητο σακίδιο για φοιτητές
Σακίδιο Εργαλείων Stanley 72-335 με υποδοχή για Laptop, έγγραφα Α4 …
ιδέα για δώροΕργονομικό σακίδιο πλάτης για εκδρομές Σακίδιο Πλάτης Fatmax Quick Access Stanley FMST1-80144 με υποδοχές για μικροαντικείμενα (φακό, κλειδιά κοκ)
ιδέα για δώροΚασετίνα ψαρέματος για τους λάτρεις του σπορ Εργαλειοθήκη 19’’ με 2 ταμπακιέρες 2000 Stanley 92066
ιδέα για δώροΜια υφασμάτινη εργαλειοθήκη ώμου για τον επαγγελματία συγγενή ή φίλο μας Τσάντα Εργαλείων Fatmax Stanley 73607
ιδέα για δώροΜια θήκη ηλεκτρικών εργαλείων Θήκη Ηλεκτρικών Εργαλείων με ενσωματωμένη Ταμπακιέρα Stanley® 92-734 για τον αγαπημένο μας σύζυγο που του αρέσουν τα μαστορέματα

…θέλετε και άλλες  ιδέες;
μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας Ιδέες για Δώρα


Σίγουρα δεν εξαντλήσαμε όλες τις πιθανές χρήσεις που μπορεί να έχει μια εργαλειοθήκη. Ελπίζουμε όμως να δώσαμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Εσείς ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa