Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Πορτοκαλί χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Πορτοκαλί χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Διακόσμηση με Πορτοκαλί αποχρώσεις

Χρωματα για Τραπεζαρία

 

Ακριβώς στη μέση του κόκκινου και του κίτρινου στον τροχό χρωμάτων είναι το πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του (βερικοκί, ώχρα, κεραμιδί και πολλές πολλές άλλες).

 

Χρωματα για παιδικο

 

Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί φλερτάρουν με την τολμηρή πλευρά του κόκκινου και την ηλιόλουστη πλευρά του κίτρινου.

 

Χρωματα τοιχου Γηινες αποχρωσεις

 

Το πορτοκαλί χρώμα είναι η θερμότερη απόχρωση στο τροχό των χρωμάτων. Ανάλογα με τον τόνο της απόχρωσης και το συνδυασμό τους με άλλες, δίνουν στο χώρο την προσωπικότητα του σύγχρονου ή του εκκεντρικού, του χαρούμενου ή του θερμού, του αριστοκρατικού ή του άνετου.

 

 

Vintage αποχρώσεις

 

Έντονο, "ντροπαλό" χαρούμενο, απαιτητικό, παραδοσιακό, vintage, μοντέρνο, το βερικοκί και οι αποχρώσεις του πορτοκαλί
είναι αγαπημένο χρώμα για όλες τις ηλικίες και όλους τους πολιτισμούς.

 

Χρωματα τοιχου για Κρεβατοκαμαρα

 

Εάν αναρωτιέστε ποια χρώματα συνδυάζονται με τις αποχρώσεις του πορτοκαλί, μέσα από τις φωτογραφίες, θα δείτε ότι οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι ατελείωτοι.

 

Βερικοκι αποχρωσεις

 

Επιλέγουμε παστέλ αποχρώσεις του βερικοκί για το μπάνιο. Η διακόσμηση δεν σταματά στις κρεβατοκάμαρες, στο σαλόνι και στην τραπεζαρία.

Το μπάνιο είναι ένας σημαντικός χώρος του σπιτιού μας. Εκεί ετοιμαζόμαστε ( πλενόμαστε, βάζουμε μακιγιάζ, ξυριζόμαστε )  κάθε πρωί, συνήθως βιαστικοί και σίγουρα θα θέλαμε το περιβάλλον του μπάνιου να μας εμπνέει ζεστασιά και αισιοδοξία. 

 

Χρωματα για κουζινα   

Έντονο βερικοκί με απαλό γκρι δημιουργεί ένα μοντέρνο συνδυασμό χρωμάτων. Minimal στυλ για όσους αγαπούν τις λιτές γραμμές.

 

Χρωματα για παιδικο

 

Ένας κλασσικός συνδυασμός του πορτοκαλί είναι με το πράσινο. Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε οι δύο αποχρώσεις να είναι στον ίδιο τόνο, όπως άλλωστε βλέπετε και στην εικόνα.

 

Συνδυασμοί χρωματων

 

Χρώμα terracotta, αγαπημένη γήινη απόχρωση. Δίνει αρχοντιά και στυλ σε κάθε δωμάτιο. Συνδυάζεται εξαιρετικά με απαλές ζαχαρί αποχρώσεις, προσθέτοντας η μία απόχρωση στην άλλη φως και "γλύκα".

 

Χρωματα τοιχου βερικοκι

 

Και εάν θέλετε χρωματα τοιχου ήρεμα και διακριτικά, τότε επιλέξτε απαλές αποχρώσεις του βερικοκί για το σαλόνι σας.

 

Συμβουλές Διακόσμησης

Εάν σας άρεσε η συλλογή από τις διακοσμητικές μας προτάσεις και θέλετε να τις προσαρμόσετε στο δικό σας χώρο, σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Α. Παπανδρέου  30, Χαλάνδρι , τηλ 210 6815018.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa