Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Τι χρώμα να βάψω το σαλόνι; Βρείτε την τέλεια απάντηση στο My Vechro visualizer!

Τι χρώμα να βάψω το σαλόνι; Βρείτε την τέλεια απάντηση

τι χρωμα να βαψω το σαλονι

 

 

Θέλετε να κάνετε πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων; θέλετε να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται μεγαλύτερο και την κουζίνα ψηλότερη; θέλετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο φωτεινό και το παιδικό δωμάτιο πιο χαρούμενο;

Εάν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τους τοίχους των δωματίων σας για να πετύχετε όλα αυτά,  η σύγχρονη τεχνολογία του εικονικού βαψίματος της Vechro είναι στις υπηρεσίες σας.

Μια συλλογή φωτογραφιών σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με συνδυασμούς χρωμάτων. 

Καθίστε άνετα στο καναπέ του σπιτιού σας, περιηγηθείτε στην εφαρμογή της Vechro “My Vechro-Διακοσμήστε» και δείτε από προεπιλεγμένες φωτογραφίες το κάθε δωμάτιο σε διαφορετικές χρωματικές εκδοχές που εσείς θα δημιουργήσετε.

Επιλέξτε όποια χρώματα θέλετε από τις χρωματικές παλέτες της Vechro και βάψτε τους τοίχους, τα μεταλλικά ή ξύλινα στοιχεία της φωτογραφίας. Κάντε το χώρο μοντέρνο, κλασσικό, ρομαντικό!

Αλλάξτε χρώματα και συνδυασμούς στους τοίχους για να δώσετε στο δωμάτιο περισσότερο ύψος ή βάθος, κάντε το να δείχνει μεγαλύτερο, πιο φωτεινό ή πιο σοφιστικέ!!

Για να ξεκινήσετε τη μοναδική εμπειρία διακόσμησης επισκεφτείτε τη σελίδα της Vechro "My Vechro-Διακοσμήστε"

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa