Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Βιβλιοθήκη τοίχου για παιδικό δωμάτιο ευέλικτη για να χωράει παντού!

Βιβλιοθήκη τοίχου για παιδικό δωμάτιο

Η βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο, όπως άλλωστε όλα τα έπιπλα και χρώματα ενός παιδικού δωματίου, είναι πιο σημαντικά από όσο κανείς νομίζει. Στην πραγματικότητα μελέτες δείχνουν ότι το περιβάλλον ενός παιδικού δωματίου, εκεί που τα παιδιά παίζουν, μελετούν, ψυχαγωγούνται και αναπαύονται, επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά τους.

Όταν έρθει η ώρα να διαλέξετε την βιβλιοθήκη για το παιδικό δωμάτιο, σκεφτείτε τη λέξη ευελιξία. Τα παιδιά δεν θα παραμείνουν μικρά για πάντα, γι αυτό όταν επιλέγετε παιδικά έπιπλα καλό είναι να το έχετε στο νου σας.

Μέρα με την μέρα τα παιδιά μεγαλώνουν, αλλάζουν και μαζί με αυτά αλλάζουν οι προτιμήσεις και οι ανάγκες τους.

Σήμερα, ραφιέρα για το βρεφικό

ραφιερα τοιχου βρεφικο δωματιο

 

Μικρά ακόμη, στην προσχολική ηλικία χρειάζονται μια βιβλιοθήκη ή ραφιέρα τοίχου για τα ολιγόφυλλα παραμύθια τους και τα πολλά παιχνίδια τους. Ίσως προτιμούν χρώματα πολύ απαλά όπως το γαλάζιο ή έντονα και φωτεινά όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Αύριο, βιβλιοθήκη τοίχου για το παιδικό

βιβλιοθηκη τοιχου παιδικο

Βιβλιοθήκη τοίχου, πλαισιώνει όμορφα το κρεβάτι, με ροζ φόντο για ρομαντικά δωμάτια 

ραφιερα τοιχου παιδικο

Ραφιέρα τοίχου, άριστα προσαρμοσμένη σε σοφίτα, με φωτεινό πράσινο φόντο για εφηβικά δωμάτια

 

 

 

 

Μεγαλώνοντας, σε λίγα μόλις χρόνια, θα θέλουν μια βιβλιοθήκη που να χωρά πολλά βιβλία, λιγότερα παιχνίδια, κορνίζες με φωτογραφίες, αναμνηστικά, ίσως και τα τρόπαια από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Ακόμη και οι χρωματικές προτιμήσεις ίσως αλλάξουν. Αποχρώσεις του ροζ, λιλά, πράσινου και ραφ είναι πρώτες στις επιλογές των εφήβων.

Μια βιβλιοθήκη τοίχου σχεδιασμένη από εσάς για εσάς,
για σήμερα και για αύριο

Εσείς πως μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτές τις αλλαγές; Αναζητάτε επιλογές αποθήκευσης και βιβλιοθήκες που να προσαρμόζονται στις αλλαγές, να εξοικονομούν χώρο, να εκφράζουν κάθε φορά τις προτιμήσεις των μικρών μας φίλων;

Γνωρίστε την πιο απλή και ευέλικτη πρόταση μας

Βιβλιοθήκη τοίχου με τα μεταλλικά στηρίγματα Element. Για να σχεδιάσετε την πιο σύγχρονη, πρακτική και ευρύχωρη βιβλιοθήκη που χρειάζεστε.

• Στις διαστάσεις που θέλετε: Ιδανική για μικρούς χώρους αλλά και για πολύ μεγάλους, κάτω από σκάλες ή στη σοφίτα 
• Προσαρμόζεται: Μεγαλώνει και μικραίνει σε πλάτος και ύψος, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ράφια. Μπορεί να ξεκινήσει από το χαμηλά κοντά στο πάτωμα ή από ψηλά πάνω από το γραφείο ή γύρω από το κρεβάτι
• Αλλάζει αισθητική στο λεπτό: προσθέτοντας ή μετακινώντας κουτιά αποθήκευσης, βάφοντας τον τοίχο πίσω από τα ράφια κάθε φορά και άλλο χρώμα. Ιδιαίτερα για παιδικά δωμάτια καλό είναι να διαλέξετε χρώματα οικολογικά ή και υποαλλεργικά.  
• Εύκολη στην μεταφορά: σε άλλο δωμάτιο ή σε άλλο σπίτι!

Όποιο και εάν είναι το γούστο σας, όποιες και εάν είναι οι ανάγκες σας με τα μεταλλικά στηρίγματα Element μπορείτε να γίνεται ο σχεδιαστής της δικής σας λειτουργικής και υψηλής αισθητικής βιβλιοθήκης.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa