Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Tranquil Dawn: χρώμα μέντα στους τοίχους δίνει δροσιά και φρεσκάδα

Tranquil Dawn: χρώμα μέντα στους τοίχους

χρωμα της χρονιας 2020

 

Όπως κάθε χρόνο, εμπειρογνώμονες σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και εκδότες από όλο τον κόσμο μελετούν τις κοινωνικές, πολιτιστικές και σχεδιαστικές τάσεις και επιλέγουν ένα αντιπροσωπευτικό χρώμα της εποχής μας. Φέτος το χρώμα αυτό έχει διπλή «βαρύτητα» καθώς εκφράζει ταυτόχρονα το νέο έτος και τη νέα δεκαετία.

Υποδεχόμαστε το χρώμα της χρονιάς και της νέας δεκαετίας 2020, το Tranquil Dawn ή Δροσερή Χαραυγή!

Γνωρίζουμε το Tranquil Dawn μέσα από τα χαρακτηριστικά του
• Ανοικτό πράσινο χρώμα της μέντας με τόνους γκρι – μπλε
• Κωδικός χρώματος 45GY 55/052
• Παστέλ απόχρωση
• Ανήκει στην κατηγορία των ψυχρών χρωμάτων
• Εμπνέει ηρεμία, σταθερότητα, ευεξία και ευτυχία
• Διαχρονικό και κλασσικό
• Εύκολο στο συνδυασμό του με άλλες αποχρώσεις. Ανάλογα με τους συνδυασμούς του συστήνεται για σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης, εκπαιδευτήρια κοκ


Το Tranquil Dawn και οι συνδυασμοί χρωμάτων
Το Tranquil Dawn είναι ένα απίστευτα «ευέλικτο» απαλό πράσινο χρώμα που φαίνεται να αλλάζει τόνους ανάλογα με τα χρώματα που θα συνδυαστεί.

Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν το συνδυασμό του Tranquil Dawn μέσα από 4 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο. Κάθε μια παλέτα εμπνέεται και εκφράζει 4 διαφορετικές διαθέσεις από τα χρώματα της χαραυγής όπως αυτά παρουσιάζονται στις 4 διαφορετικές εποχές του χρόνου, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και Χειμώνα.

1η Η παλέτα της Άνοιξης
Φροντίδα: Ισορροπημένη παλέτα που συνδυάζει το Tranquil Dawn με παστέλ ουδέτερα χρώματα, ευαίσθητα ροζ και υδάτινα μπλε και δημιουργούν μια χαλαρωτική, φρέσκια διάθεση.

2η Η παλέτα του Καλοκαιριού
Παιχνίδι: Στην καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων το Tranquil Dawn λειτουργεί ως εφαλτήριο για ένα χαρούμενο συνδυασμό «εύθραυστων» παστέλ αποχρώσεων με χρώματα φωτεινά και ζωντανά. Ο συνδυασμός των αποχρώσεων δημιουργεί χώρους φωτεινούς, γεμάτους ενέργεια και ζωηράδα.

3η Η παλέτα του Φθινοπώρου
Δημιουργικότητα: Η φθινοπωρινή παλέτα χρωμάτων θέλει το Tranquil Dawn σε ρόλο ισορροπιστή ανάμεσα στις έντονες αποχρώσεις του καφέ, ταμπά και των πράσινων αποχρώσεων. Ο συνδυασμός των χρωμάτων δημιουργεί ατμοσφαιρικά, εκλεκτικά περιβάλλοντα.

4η Η παλέτα του Χειμώνα
Νόημα: Μια στοχαστική και μινιμαλιστική παλέτα χρωμάτων που αναμιγνύει δροσερά γκρι με ουδέτερα χρώματα και τόνους του ανθρακί. Εδώ το Tranquil Dawn προβάλλεται ως ένα παγερό πράσινο δημιουργώντας μια παλέτα χρωμάτων που θυμίζει «Δροσερή Χαραυγή» και δημιουργεί χώρους που εκφράζουν ηρεμία και σταθερότητα.


Το "χρώμα μέντας" μεταμορφώνει το σπίτι, δίνει στυλ σε επαγγελματικούς χώρους

 


                                                                  

 

 Το Tranquil Dawn μόνο του ή σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις των 4 παλετών
μεταμορφώνει κάθε χώρο του σπιτιού είτε πρόκειται για κρεβατοκάμαρα, παιδικά δωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα ή μπάνιο.
η πράσινη απόχρωση του, άρρηκτα συνυφασμένη με τα στοιχεία της φύσης, το καθιστά ιδανική επιλογή για βάψιμο εξωτερικών τοίχων μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, δημόσιων κτιρίων και τραπεζών.
• η απαλή, παστέλ του απόχρωση το κάνει όμως τόσο ιδιαίτερο και ευέλικτο που δίνει στυλ σε κάθε επαγγελματικό χώρο όπως γραφεία, εκπαιδευτήρια και σχολεία, κλινικές και χώρους υγείας, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.

Κάντε "κλικ" στην πιο κάτω εικόνα και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό δωματίων και χώρων βαμμένων με το Tranquil Dawn 

 

χρωματα τοιχων φιλοθεη

 

 

 

Κάθε στυλ μπορεί να εκφραστεί μέσα από το Tranquil Dawn
Tranquil Dawn ή Δροσερή Χαραυγή, όπως και να το πούμε το χρώμα του 2020, είναι ένα ευέλικτο χρώμα που συνεργάζεται άριστα με απαλές, ουδέτερες, έντονες, γήινες ή ψυχρές αποχρώσεις. Ανάλογα με τα χρώματα που συνδυάζεται αλλάζει τόνους και ύφος και μπορεί να εκφράσει κάθε στυλ ήρεμο ή κλασσικό, ζωηρό ή μοντέρνο.

Το χρώμα εκφράζει συναισθήματα και καθένας έχει τη δική του άποψη. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και βρείτε το συνδυασμό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το Χρώμα της χρονιάς Tranquil Dawn - ΔΡΟΣΕΡΗ ΧΑΡΑΥΓΗ, τότε μια επίσκεψη στη σελίδα μας  Χρωματολόγιο ΒΙΒΕΧΡΩΜ 2020  θα  σας  ανταμείψει!

 

Θέλετε να δείτε σε ποια τα προϊόντα της ΒΙΒΕΧΡΩΜ είναι διαθέσιμο το αγαπημένο σας χρώμα και οι προτεινόμενοι συνδυασμοί, τότε μια επίσκεψη στη σελίδα μας Vivechrom .
 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa