Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Χρώματα τοίχου & συνδυασμοί αποχρώσεων για σαλόνι

Χρώματα τοίχου & συνδυασμοί αποχρώσεων για σαλόνι

Χρωματα για Σαλονι

 

Χρώματα για σαλόνι
Πολλές Ιδέες με Λίγα Λόγια
 

Χρωματα για Σαλονι

 

 

Και ήρθε η ώρα να επιλέξουμε χρώματα για το σαλόνι μας.

Να κάνουμε ωραίους πρωτότυπους συνδυασμούς.

Να ταιριάξουμε τα χρώματα της επίπλωση και της κουρτίνας  με τα χρώματα του τοίχου. Ίσως να φωτίσουμε και λίγο τον χώρο.

Να κάνουμε κάτι διαφορετικό!

 

Χρωματα για Σαλονι

 

Συνήθως ανησυχούμε εάν οι επιλογές των χρωμάτων είναι σωστές , εάν οι συνδυασμοί των χρωμάτων θα είναι πετυχημένοι και όλο αυτό μας κάνει να διστάζουμε.

Έτσι, αντί για ανακαίνιση, επιλέγουμε κάτι πιο ασφαλές. Απλά φρεσκάρουμε το σαλόνι βάφοντας ακριβώς με τις ίδιες αποχρώσεις ή επιλέγουμε χρώματα τοίχου για σαλόνι παστέλ και ουδέτερα. 
 

Χρωματα για Σαλονι

Χρωματα για Σαλονι

 

Χρωματα για Σαλονι

 

Χρωματα για Σαλονι

 

Χρωματα για Σαλονι


Αυτή τη φορά όμως, μέσα από πολλές φωτογραφίες και λίγα λόγια θα δούμε δοκιμασμένες και επιτυχημένες ιδέες με κλασσικές και μοντέρνες προτάσεις  χρωμάτων τοίχου για σαλόνι.

Η πηγή της έμπνευσης μας είναι η καθημερινότητα μας , είτε πρόκειται για εικόνες από τη φύση, από αγαπημένους πίνακες, ρούχα … κοκ.


 Χρωματα για Σαλονι

 

Αυτή τη φορά θα πετύχουμε το στόχο μας και θα επιλέξουμε χρώματα που θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο μας και το αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει. 

 

Χρωματα για Σαλονι

Όπως βλέπετε κάθε πρόταση αποτελείται από:
• μια εικόνα, την πηγή έμπνευσης μας
• 4 χρώματα  τοίχου  που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους
• μια φωτογραφία σαλονιού με τα αντίστοιχα χρώματα  τοίχου  για σαλόνι
Από τα 4 χρώματα που προτείνονται καλό είναι να επιλέξετε τα 2 με 3 που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας.

 Χρωματα για Σαλονι

 

Προτιμήστε τις ανοικτές αποχρώσεις για τους μεγαλύτερους τοίχους, ενώ τις σκούρες για τοίχους μικρότερους ή πιο φωτεινούς

Επιλέξτε έντονα χρώματα για τοίχους εάν θέλετε να δώσετε στο χώρο επιπλέον ενέργεια.

Λάβετε υπόψη σας ότι ο φωτισμός (φυσικός ή τεχνητός) του δωματίου επηρεάζει την τελική απόδοση των  χρωμάτων  εσωτερικού  χώρου.

 

Χρωματα για Σαλονι

Και τώρα το μυστικό για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων  για  σαλόνι. 
Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας πετυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων αρκεί να ακολουθήσετε τα 5 βήματα που σας προτείνουμε
• Σκεφτείτε ποια είναι τα αγαπημένα σας χρώματα
• Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν με την επίπλωση του  σαλονιού  σας
• Και τώρα, φανταστείτε εικόνες που τα αγαπημένα σας χρώματα συνδυάζονται αρμονικά με άλλα
• Πάρτε ιδέες από την ίδια την φύση ή από πράγματα που σας αρέσουν όπως τα χρώματα μιας ταπετσαρίας, τα χρώματα αγαπημένων ρούχων
Τολμήστε,  επιλέξτε  χρώματα  για το  βάψιμο του σαλονιού σας σύμφωνα με την δική σας αισθητική,  σίγουρα το ένστικτο σας θα σας ανταμείψει

 

Χρωματα για Σαλονι

 

Όλες οι αποχρώσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο και χιλιάδες άλλες είναι διαθέσιμες σε χρώματα τοίχου, χρώματα για μεταλλικές ή ξύλινες επιφάνειες.

Προχωρήστε στην κατηγορία χρώματα για να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα.

 

Χρωματα για Σαλονι

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα της ανακαίνισης σας. Εάν έχετε διακοσμητικές  απορίες,   θέλετε να συζητήσουμε  περισσότερες  προτάσεις με συνδυασμούς αποχρώσεων  ή ακόμη και εάν έχετε τεχνικές απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επισκεφτείτε μας στο κατάστημα μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815018. 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa