Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / Χρωματικές Διαθέσεις ΒΕΧΡΩ - Κατεβάστε το χρωματολόγιο σε .pdf

Χρωματικές Διαθέσεις ΒΕΧΡΩ

Η βεντάλια Premium Colour Moods της ΒΕΧΡΩ είναι ένα πλήρες χρωματολόγιο με χιλιάδες αποχρώσεις.

6 Ομάδες αποχρώσεων καλύπτουν όλο το φάσμα των πιο δημοφιλών αλλά και πρωτότυπων χρωμάτων και σας βοηθούν να επιλέξετε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ.


• Απαλά χρώματα
• Φωτεινά χρώματα
• Δροσερά χρώματα
• Γήινα χρώματα
• Εκλεκτικά χρώματα
• Έντονα χρώματα.

 

  

 

Η ΒΕΧΡΩ εφαρμόζοντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες έχει τη δυνατότητα να παράγει όλες τις αποχρώσεις σε όλα τα προϊόντα της ως προς την χρήση τους ( Πλαστικά για εσωτερικές επιφάνειες, Ακρυλικά για εξωτερικές επιφάνειες, Ριπολίνες για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες ) αλλά και ως προς τις ιδιότητες τους (Οικολογικά, Αντιμικροβιακά, Αντιμουχλικα, Αντισκωριακά κοκ)

Θέλετε να βάψετε τους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας και ίσως θέλετε με την ίδια απόχρωση να βάψετε και κάποια μεταλλικά ή ξύλινα έπιπλα. Το χρωματολόγιο βεντάλια Premium Colour Moods της ΒΕΧΡΩ έχει να σας κάνει πολλές προτάσεις.

Επίσης μπορεί να θέλετε να βάψετε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας και να κάνετε και 2 ή 3 αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων, πάλι το χρωματολόγιο βεντάλια Premium Colour Moods της ΒΕΧΡΩ θα σας δώσει όμορφες ιδέες.

Δεν μένει λοιπόν να συμβουλευτείτε το χρωματολόγιο βεντάλια Premium Colour Moods της ΒΕΧΡΩ και να ανακάλυψε τον κόσμο των χρωμάτων,  είναι μια ευχάριστη έκπληξη που θα απελευθερώσει την φαντασία σας.

Οι απεικονιζόμενες αποχρώσεις ενδέχεται να έχουν αποκλίσεις από τις πραγματικές λόγω ανάλυσης οθόνης.

Για την αξιοπιστία των αποχρώσεων ελάτε στο κατάστημα μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815018 ή επισκεφτείτε ένα χρωματοπωλείο της περιοχής σας και ζητήστε  τη βεντάλια της ΒΕΧΡΩ "Χρωματικές Διαθέσεις" .

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλες τις αποχρώσεις σε πλήθος υλικών (για τοίχους, έπιπλα ξύλινα ή μεταλλικά, κάγκελα κοκ) ετοιμοπαράδοτες.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας Χρωματα και δείτε τη πλήρη σειρά προϊόντων.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa