Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / Χρωματολόγιο Πλανήτης Chroma ΒΕΧΡΩ - Κατεβάστε το χρωματολόγιο σε .pdf

Χρωματολόγιο Πλανήτης Chroma ΒΕΧΡΩ

Αναρωτιέστε που να βρίσκεται αυτός ο υπέροχος καταρράκτης, με τα φωτεινά, ζωηρά χρώματα;
Θα θέλατε, να χαίρεστε καθημερινά την ομορφιά του;
Θα ήθελετε να σου έχετε ενέργεια από την ενέργεια του;

Κι όμως, δεν θέλετε πολλά!

Αυτός ο εντυπωσιακός καταρράκτης απέχει από εσάς μόλις ένα κλικ!!
Ένα κλικ θα σας μεταφέρει στο εξαιρετικό, μοναδικής έμπνευσης χρωματολόγιο της ΒΕΧΡΩ «Πλανήτης Chroma», εκεί θα βρείτε τον εντυπωσιακό καταρράκτη και πολλά άλλα μέρη μοναδικού κάλους.

 

Χρωματολογιο-2021-ΒΕΧΡΩ

 

Η ΒΕΧΡΩ μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο της χρωματολόγιο «Πλανήτης Chroma». Όμορφες, ζωντανές εικόνες τοπίων, μοναδικής αισθητικής, από όλο τον πλανήτη, μας ταξιδεύουν, μας γοητεύουν, μας μαγεύουν.

 

Η ΒΕΧΡΩ αναγνωρίζει την ανάγκη του ανθρώπου να είναι μέρος της φύσης. Για αυτό, μέσα από το χρωματολόγιο της «Πλανήτης Chroma», μας βοηθά να μεταφέρουμε την εμπειρία του ταξιδιού και των συναισθημάτων μας, στους δικούς μας προσωπικούς χώρους.


Μας προτείνει χρώματα, φωτεινά, γήινα, παστέλ ή έντονα, συνδυασμούς χρωμάτων αρμονικούς ή και τολμηρούς με αντιθέσεις και άποψη για ….

...το σπίτι, εκεί που οι άνθρωποι θέλουν να γαληνέψουν, να νοιώσουν ασφάλεια και ψυχική ηρεμία
. Δεκάδες εικόνες με χρώματα για το σαλόνι και το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα ή το παιδικό, την κουζίνα ή την τραπεζαρία, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας.

...αλλά, και   για  τους επαγγελματικούς χώρους. Εκεί που με τον ρόλο του επαγγελματία θέλουμε δημιουργικότητα, έμπνευση και αποφασιστικότητα. Άλλες τόσες εικόνες, με χρώματα για το γραφείο ή την αίθουσα αναμονής, το εστιατόριο ή το ιατρείο, μας δίνουν ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες μας.

Ξεφυλλίστε, ταξιδέψτε και επιλέξτε ……

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa