Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / Υπόλευκα χρώματα: Οι ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις της ΒΙΒΕΧΡΩΜ

Τα Υπόλευκα χρώματα της ΒΙΒΕΧΡΩΜ

Τα υπόλευκα είναι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, τα λεγόμενα «σπαστά» λευκά.

Έχουν ως βάση το λευκό χρώμα και σε αυτό προστίθενται μικρές δόσεις από άλλα χρώματα. Είναι χρώματα «ευέλικτα», συνδυάζονται εύκολα με όλες τις αποχρώσεις.

Διακρίνονται στα : Ζεστά Υπόλευκα Ψυχρά Υπόλευκα

Ζεστά Υπόλευκα: πολύ απαλές αποχρώσεις σε ροζ, πορτοκαλί ή κίτρινο τόνο.

Προτείνονται κυρίως για βορινά δωμάτια και κρεβατοκάμαρες όπου το φυσικό φως είναι περιορισμένο. Δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα, κομψή, φιλόξενη και ήρεμη. Διαμορφώνουν χώρους ζεστούς και οικείους.

Ψυχρά Υπόλευκα: πολύ απαλές αποχρώσεις σε πράσινο, μπλε ή βιολετί τόνο.

Προτείνονται ιδιαίτερα για νότια δωμάτια και κρεβατοκάμαρες όπου το φυσικό φως είναι πλούσιο. Δημιουργούν όμορφη, μίνιμαλ ατμόσφαιρα, με την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας. Διαμορφώνουν χώρους δροσερούς και ευρύχωρους.

 

 

Για τη συγγραφή του άρθρου εμπνευστήκαμε από το βίντεο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ και την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa