Τρόποι αποστολής

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους τρόπους αποστολής που ισχύουν αποκλειστικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας 

1. Αποστολή με υπηρεσίες ταχυμεταφορών – courier
Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ. 

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 4 εργάσιμες ημέρες.  Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Στις λίγες περιπτώσεις που η περιοχή σας δεν καλύπτεται από το δίκτυο των ΕΛΤΑ Courier μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο ταχυδρομείο. 

Το www.saragoudas.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. 

Σε περίπτωση που η αποστολή θέλετε να γίνει με άλλη υπηρεσία ταχυμεταφορών (π.χ. Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier κοκ) θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μας προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής.

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

Αθήνα - Αττική (χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες) 

Υπόλοιπη Ελλάδα (χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες) 

Ελάχιστο 
βάρος gr
Μέγιστο 
βάρος gr
Τιμή 
εντός Αττικής 
Τιμή 
εκτός Αττικής 
0 2.000 3.70 4.30
2.001 5.000 4.90 6.10
5.001 6.000 5.50 6.80
6.001 8.000 7.30 8.50
8.001 10.000 8.50 10.40
10.001 12.000 10.40 12.20
12001 15.000 12.20 14.70
15001 20.000 16.50 19.50
20001 25.000 20.20 23.90

* Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 6 κιλών ή και μεγάλου όγκου συνίσταται η τηλεφωνική επικοινωνία.
* Οι μεταφορικές δέχονται αποστολές βάρους έως 50κιλά και ύψους έως 1,50 μέτρα


2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία
Για την αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία η παραγγελία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 250ευρώ και ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Η εταιρεία μας συσκευάζει και παραδίδει την παραγγελία σας στα γραφεία της  μεταφορικής στην Αθήνα. Το κόστος μεταφοράς προς την μεταφορική εταιρεία βαρύνει τον πελάτη, εκτός εάν έχει γίνει άλλη συμφωνία.

Το κόστος αποστολής, από την μεταφορική στην διεύθυνση του πελάτη, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και προκύπτει  κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία.

3. Παραλαβή στο κατάστημα μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας. 
Το σύνολο της παραγγελίας που περιέχει χρώματα σε αποχρώσεις κατά παραγγελία, θα πρέπει να έχει προπληρωθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Προβλεπόμενες καθυστερήσεις αποστολών λόγω μη επάρκειας προϊόντων
Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με σχετικό email για τον ακριβή χρόνο παράδοσης, Εφόσον συμφωνείτε, θα πρέπει να μας στείλετε εγγράφως μέσα σε 24 ώρες από την ενημέρωση σας, την αποδοχή της παραγγελίας, ώστε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Αποστολές παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα. 

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος της εταιρείας θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Επίσης, θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 210-6815018.

Η εταιρεία μας  «Γ. Σαραγούδας & ΣΙΑ ΟΕ» θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. 

Παρόλα αυτά, λόγω εξωγενών παραγόντων, μπορεί να υπάρχουν αποκλείσεις ή και καθυστερήσεις στην παράδοση – παραλαβή των παραγγελιών. 

Σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών, το κόστος μεταφοράς κάθε παραγγελίας υπολογίζεται με βάση το ογκομετρικό της βάρος. 

«Το ογκομετρικό βάρος, υπολογίζεται σε κιλά αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει, δηλαδή, η σχέση: (Ογκομετρικό Βάρος σε Κιλά) = (Μήκος σε εκατοστά) * (Ύψος σε εκατοστά) * (Πλάτος σε εκατοστά) / 5.000. Σε κάθε περίπτωση τιμολογείται το μεγαλύτερο βάρος πραγματικό ή ογκομετρικό.»

Ως εκ τούτου, ενδέχεται η χρέωση των μεταφορικών να διαφέρει από αυτή που εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σας. 

Για κάθε ενδεχόμενο, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, πάντα θα ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής, ώστε να είστε ενήμεροι για πιθανές αλλαγές τιμοκαταλόγων, παραγγελίες μεγάλου όγκου ή ειδικά καθεστώτα (π.χ. χρεώσεις δυσπρόσιτων περιοχών)

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του φυσικού καταστήματος.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa