Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Τεχνικές συμβουλές για Βάψιμο / Βάφουμε τα κάγκελα με πιστόλι για γρήγορα αποτελέσματα

Βάφουμε τα κάγκελα με πιστόλι

Ένας πρακτικός και γρήγορος τρόπος για να βάψετε τα κάγκελα σας είναι με πιστόλι βαφής.

 

χρωματα για καγκελα


Ιδιαίτερα για ερασιτέχνες αλλά και για μεγάλες ή πολύπλοκες επιφάνειες το βάψιμο με πιστόλι εξασφαλίζει:
Ευκολία στο βάψιμο
• Ταχύτητα
• Ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Η Bosch μας προτείνει 2 μοντέλα που εξασφαλίζουν
γρήγορο και εύκολο βάψιμο χωρίς μουντζούρες ή τρεξίματα χρώματος.

 

βαψιμο κάγκελα με πιστολη


Το μοντέλο Πιστόλι Βαφής PFS 1000 Bosch με κινητήρα 410 W, είναι κατάλληλο για βερνίκια & λαδομπογιές σε Ξύλο και Μέταλλο. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο βάψιμο ακόμα και σε λεπτές μη λείες επιφάνειες, χάρη στις λεπτές στρώσεις χρώματος που επιτυγχάνονται μέσω της τεχνολογίας Spray Control.
Ενώ
Το μοντέλο Πιστόλι Βαφής PFS 3000-2 Bosch, με κινητήρα 650 W και ρύθμιση 2 βαθμίδων είναι κατάλληλο για όλα τα χρώματα: χρώματα τοίχου για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες & ταβάνια, λαδομπογιές και βερνίκια.

Συμβουλές για βάψιμο    Πρακτικές συμβουλές :
Αποφύγετε το βάψιμο με ψεκασμό (σπρέι ή πιστόλι βαφής) όταν υπάρχει κάποιος άνεμος. Η διασπορά του χρώματος επιβαρύνει το περιβάλλον, την υγεία όσων βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο αλλά σημαίνει και επιπλέον απώλεια χρώματος.
Μια καλή πρόταση είναι η τοποθέτηση ενός χαρτονιού πίσω από τις επιφάνειες που βάφεται ώστε το χρώμα να μη διαχέεται ανεξέλεγκτα.
Εφαρμόστε αρκετά λεπτά στρώματα περιορίζοντας έτσι τα «σταξίματα» του χρώματος. 

Για την δική σας προστασία και ασφάλεια, φορέστε γάντια, γυαλιά  και μάσκα προστασίας

 

Σχετικές κατηγορίες προϊόντων


Είδη προστασίας
Μασκες Προστασίας, Φίλτρα
 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa