Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Ιδέες για δώρα όμορφα και πρωτότυπα / Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με υπέροχα χειροποίητα στολίδια!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα εντυπωσιάσει!

 

Χριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη Διακοσμηση

 

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού χωρίς το κλασσικό παραδοσιακό δέντρο είναι μια συχνή επιλογή στις μέρες.

Εξάλλου διακοσμώντας με όμορφες κορδέλες, χρωματιστούς φιόγκους και χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο εορταστικό αποτέλεσμα.

Όλα όσα χρειάζεστε είναι κέφι, ωραίες ιδέες και τα κατάλληλα εργαλεία!

Δημιουργείστε υπέροχα χειροποίητα στολίδια ή ανανεώστε τα παλιά σας.   &  εξαιρετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με απλά υλικά. Συνδέστε τα με πιστόλι κόλλας, βάψτε τις μπάλες με σπρέι χρυσές, μπρονζέ ή ασημί  

 

Χριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη ΔιακοσμησηΧριστουγεννιατικη Διακοσμηση

 

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων έχει την τιμητική της.

Παράθυρα, βιτρίνες & πόρτες γίνονται εορταστικά όταν στολίζονται με πολύχρωμες κορδέλες, χριστουγεννιάτικες μπάλες και χρωματιστά κουκουνάρια. Με τα αυτοκόλλητα διάφανα  κρεμαστράκια, μπορείτε να κρεμάσετε τα στολίδια σας σε κάθε επιφάνεια, διακριτικά και σταθερά.

Και όταν έρθει η ώρα να ξεστολίσετε το σπίτι, αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν κόλλες ή να αφαιρούν το χρώμα από τις επιφάνειες.

 

Χριστουγεννιάτικη διακοσμησηχριστουγεννιατικη διακοσμηση Χριστουγεννιατικη διακοσμησηχριστουγεννιατικη διακοσμηση

 

 

Εάν προτιμάμε την απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με γούστο και πρωτοτυπία μπορούμε να στολίσουμε & να χρωματίσουμε αποξηραμένα κλαδιά με εορταστικά στολίδια ή λαμπάκια και να δημιουργήσουμε όμορφα χριστουγεννιάτικα δεντράκια.

Αυτές οι χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης είναι κατάλληλες και για επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, γραφεία και ξενοδοχεία.

χριστουγεννιατικη διακοσμησηχριστουγεννιατικη διακοσμησηχριστουγεννιατικη διακοσμησηχριστουγεννιατικη διακοσμηση

 

Πρωτότυπες και όμορφες δημιουργίες για να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με διάφανες γυάλες, βάζα και πιατέλες είναι απαραίτητο στοιχείο  της εορταστικής ατμόσφαιρας. Με απλά υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι δημιουργούμε χρωματιστά και εντυπωσιακά διακοσμητικά  για να ντύσουμε το σπίτι γιορτινά.

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa