Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Spiced Honey Dulux: μελί χρώμα στους τοίχους για γλυκιά ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Spiced Honey Dulux: μελί χρώμα στους τοίχους

Αρκεί ένα χρώμα με θερμή αύρα, που εμπνέει θετική διάθεση και αισιοδοξία, για να μεταμορφώσει κάθε χώρο. Το Spiced Honey της Dulux, ως χρώμα της χρονιάς 2019, συνοδεύεται από μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Χάρη στη γοητεία, την ουδετερότητα και την ευελιξία του, το Spiced Honey προτείνεται και κατακτά σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης.
Το Spiced Honey εκφράζει την επιθυμία μας «να καλωσορίσουμε το φως».

Μέσα από αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, ανακαλύπτουμε το Spiced Honey και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων τοίχου που μεταμορφώνουν την ατμόσφαιρα του χώρου μας.

χρωματικοι συνδυασμοι

 

Συνδυάζουμε 4 χρώματα τοίχου με το Spiced Honey να κυριαρχεί για να δώσουμε σε όλο το σπίτι αίσθηση ζεστασιάς. Χρησιμοποιούμε διακριτικές πινελιές Finest Burgundy για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα διακριτικά εκκεντρικό περιβάλλον.

 

 

βαψιμο σπιτιου

 

Μια από τις βασικές τάσεις για το 2019 είναι η χρήση ζεστών και ευέλικτων χρωμάτων που εμπνέονται από τη φύση και γεμίζουν το σπίτι μας με ενέργεια. Εδώ, για να πετύχουμε μια ζεστή γωνιά σε ένα ενιαίο χώρο, συνδυάζουμε το Spiced Honey με το ντελικάτο Just Walnut και έναν πανέμορφο καναπέ από μπλε βελούδο.

 

 

 

συνδυασμοι χρωματων τοιχου

 

 

χρωματα τοιχου για κουζινα

 

 

Άλλη μια απόδειξη του πόσο ευέλικτο είναι το Spiced Honey ανάλογα με τα χρώματα που συνοδεύεται. Άλλοτε φιλικό και χαλαρωτικό όπως δείχνει η εικόνα του παιδικού δωματίου και άλλοτε σοφιστικέ και σύγχρονο, όπως η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην κουζίνα.

 

 

χρωματα για μαγαζια

 Ευχαριστούμε την Dulux για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της

 

Ο ζεστός τόνος του Spiced Honey σε συνδυασμό με χρώματα από την παλέτα της Dulux επιλέγεται για να βοηθήσει επαγγελματίες να διακοσμήσουν μεγάλη ποικιλία κτιρίων εμπορικού, υγειονομικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Ο συνδυασμός του με έντονα χρώματα δίνει ενέργεια, ενώ με απαλά παστέλ δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και χαλάρωσης.

 

Εάν επιθυμείτε περισσότερες διακοσμητικές ιδέες και συμβουλές μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας Διακόσμηση Σπιτιού & Συνδυασμοί χρωμάτων

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa