Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Υψηλής αισθητικής αναπαλαίωση επίπλων με Χρώμα Κιμωλίας!

Αναπαλαίωση επίπλων με Χρώμα Κιμωλίας ..μόνη σου!

Τώρα που μπορείς να βάψεις  τα  έπιπλα μόνη  σου  χωρίς  τρίψιμο!  και να κάνεις  τις πιο όμορφες μετατροπές,  εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε ιδέες και χρώματα.

 

αναπαλαιωση επιπλων μονος μου

Είναι απλό, είναι εύκολο, είναι ευχάριστο και εντυπωσιακό!

Μέσα σε λίγα λεπτά, με το χρώμα κιμωλίας, τα παλιά σου έπιπλα αποκτούν την γοητεία που εσύ επιλέγεις για αυτά.
 

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές αναπαλαίωσης που μπορείς να κάνεις και χιλιάδες αποχρώσεις Chalk paint για να διαλέξεις.
 

Εδώ μπορείς  να δεις τις πιο  απλές και  δημοφιλείς τεχνικές    με  χρώματα  κιμωλίας   που μπορείς να κάνεις και μόνη σου:    Chalk Paint: Το χρώμα κιμωλίας και οι τεχνικές του
 

Έλα με την φωτογραφία των επίπλων σου...

 

βαφη επιπλων χωρις τριψιμο


η σύμβουλος διακόσμησης κα Βασιλική είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου όλα τα τεχνικά και διακοσμητικά μυστικά για τέλεια αποτελέσματα,


• μαζί θα διαλέξετε την τεχνική παλαίωσης ή αναπαλαίωσης που ταιριάζει στο έπιπλο σου. Ανάλογα με το στυλ διακόσμησης που θέλεις.
• μέσα από το πλούσιο χρωματολόγιο Chalk paint, θα διαλέξετε και τις αποχρώσεις, αυτές που εναρμονίζονται με τον  χαρακτήρα  του επίπλου  και  τον  χώρο σου.

Δεν μένει παρά να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!
 

βαψιμο επιπλων

Και να είσαι σίγουρη, η αναγέννηση των επίπλων σου όχι μόνο θα σε εντυπωσιάσει αλλά θα σε κάνει και περήφανη για τις δημιουργίες σου!!!
 

Αποκλειστικά για τους πελάτες του φυσικού καταστήματος, η σύμβουλος διακόσμησης Βασιλική παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες της. στο φυσικό κατάστημα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa