Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Αφιέρωμα σε προϊόντα για μαστορέματα & κατασκευές / Αφιέρωμα στις Αυτοκόλλητες Ταινίες με χρήσεις που θα σας εντυπωσιάσουν

Αφιέρωμα στις Αυτοκόλλητες Ταινίες

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να απαντήσεις με βεβαιότητα εάν:

• θα μπορούσε μια ταινία να κολλήσει διάφανες επιφάνειες χωρίς να φαίνεται;
• θα μπορούσε ένα λάστιχο, που βρίσκεται μέσα σε νερό, να επισκευαστεί με μια ταινία;
• θα μπορούσες με μια ταινία να συνδέσεις καλώδια μέσα στο νερό;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλες τις πιο πάνω ερωτήσεις.

Οι χρήσεις των αυτοκόλλητων ταινιών είναι παρά πολλές, καλύπτουν σχεδόν κάθε τομέα 

•Επισκευή •Διακόσμηση •Κατασκευές •Χόμπι •Προφύλαξη •Πρακτικότητα και λειτουργικότητα •Τακτοποίηση •Δεματοποίηση  κ.ο.κ 

Οι αυτοκόλλητες ταινίες μέσα από την μεγάλη ποικιλία τους και το πλήθος των ιδιοτήτων τους αποτελούν μια ασφαλή, γρήγορη και οικονομική εναλλακτική

Οι ταινίες δίνουν λύσεις με υψηλή αισθητική  τόσο  για  οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν μερικές δημοφιλείς και άλλες πιο εξειδικευμένες! 

Tesa Extra Power Universal

Υφασματινη ταινια

 

 

Υφασματινη ταινια

 

 

Υφασματινη ταινια

 

 

Υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταινία εξαιρετικής αντοχής χρώματος ασημί, λευκού ή μαύρου. Χρησιμοποιείται με αξιοπιστία για καθημερινές απλές λύσεις, γρήγορες και εύκολες επισκευές. Εξοικονομεί χρήματα αφού επισκευάζει τα αντικείμενα και δεν χρειάζονται αντικατάσταση.

Ιδανική για: εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο π.χ επισκευή ενός τρύπιου λάστιχου ποτίσματος, στο αυτοκίνητο, στο ποδήλατο, σε όλους τους τύπους επιφανειών.

Πλεονεκτήματα:  πολύ ανθεκτική σε εξωτερικές συνθήκες όπως υγρασία, μεταβολές θερμοκρασίας, ήλιο. Πολύ καλή πρόσφυση. Ανθεκτική στην έντονη χρήση. Για γρήγορες εφαρμογές κόβεται και με το χέρι. 
 

Ηλεκτρομονωτική ταινία Tesaflex 53988 Tesa

 

Ηλεκτρομονωτική ταινία

 

 

Ηλεκτρομονωτική ταινία

 

 

Ηλεκτρομονωτική ταινία

 

 

 

 

Μαύρη μονωτική ταινία γενικής χρήσης υπόσχεται ισχυρή και ασφαλή στερέωση ελαφριών αντικειμένων.

Ιδανική για: ασφαλείς εφαρμογές ηλεκτρικών μονώσεων, δεματοποίηση, ενίσχυση, σφράγιση και προστασία.

Πλεονεκτήματα: με καλή ευλυγισία, κατάλληλη για εφαρμογές σε περιβάλλοντα με υψηλή διηλεκτρική τάση διάσπασης (7.000V), βραχυπρόσθεσμη αντίσταση σε θερμοκρασία έως 90oC. 

Κρεμαστράκια αυτοκόλλητα 17201 3M

 

αυτοκολλητα κρεμαστρακια

 

 

αυτοκολλητα κρεμαστρακια

 

 

αυτοκολλητα κρεμαστρακια

 

 

 

Αυτοκόλλητα ταινιάκια διπλής όψης, εάν θέλεις να κρεμάσεις διάφορα επίπεδα αντικείμενα που ζυγίζουν έως και 5,4 κιλά, χωρίς να καταφύγεις σε καρφιά, σφυριά και τρύπες, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψεως 17201 της 3M. 

Ιδανικά για: διακόσμηση επίπεδων επιφανειών με κάδρα, φωτογραφίες ή άλλα αντικείμενα, για τοποθέτηση στους τοίχους ή στα πλακάκια του μπάνιου ή της κουζίνας χρηστικών αντικειμένων έως 5,4 κιλά.

Πλεονεκτήματα: εύκολη τοποθέτηση χωρίς σφυριά και καρφιά ασφαλή συγκράτηση για βάρος έως 5,4 κιλά, ακόμη πιο εύκολη αφαίρεση χωρίς να δημιουργούνται τρύπες ή να μένουν σημάδια στις επιφάνειες. Μπορούν να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν.

 

Tesa Professional 66965

 

Ταινια διπλης οψεως ισχυρη

 

 

Ταινια διπλης οψεως ισχυρη

 

 

Ταινια διπλης οψεως ισχυρη

 

 

Διάφανη ταινία διπλής όψης, μια πάρα πολύ ισχυρή και ανθεκτική αυτοκόλλητη ταινία για υψηλές και επαγγελματικές απαιτήσεις.

Ιδανική για: τοποθέτηση αντικειμένων σε γυάλινες επιφάνειες που δεν θέλουμε να διακρίνετε η ταινία, στερέωση διάφανων και ημιδιάφανων υλικών σε γυαλί, πλακάκια, ξύλο κοκ τοποθέτηση διακοσμητικών προφίλ.  Για τις περισσότερες απαιτητικές εφαρμογές καθώς μια λωρίδα 10cm μπορεί να συγκρατήσει έως και 2κιλά.

Πλεονεκτήματα: εσωτερικής  &  εξωτερικής χρήσης, ανθεκτική σε καταπονήσεις, σε  θερμοκρασίες έως και 100°C, στο χρόνο κα. 

 

Xtreme Condition Tesa 4600

 

Ταινια σιλικονης

 

 

Ταινια σιλικονης

 

 

Ταινια σιλικονης

 

 

 

 

 

Σιλικόνη σε μορφή αυτοβουλκανιζόμενης ταινίας. Ταινία κατασκευασμένη από σιλικόνη που συγκολλάτε χωρίς κόλλα. Εφαρμόζεται με δυνατή και σφιχτή  περιτύλιξη γύρω από τον εαυτό της. Εξοικονομεί χρήματα αφού επισκευάζει τα αντικείμενα και δεν χρειάζονται αντικατάσταση. Επαγγελματικής χρήσης.

Ιδανική για: σφράγιση και συγκόλληση επιφανειών ακόμη και μέσα στο νερό,  μονωτικές και προστατευτικές συνδέσεις, στεγανοποίησεις στο χώρο του κινητήρα αυτοκινήτων, προστασία από διαβρώσεις, υδραυλικές εργασίες, ναυτιλιακές εφαρμογές κοκ.

Πλεονεκτήματα: ανθεκτική αυτοκόλλητη ταινία σε τάση ρεύματος έως 8.000 Volt. Εξαιρετική αντοχή σε διάφορες χημικές ουσίες, έλαια, οξέα, διαλύτες, αλμυρό νερό, υπεριώδη ακτινοβολία και ακραίες θερμοκρασίες -60°C έως 260°C.
 

Tesa Protect Anti-noise/Anti-slip pads

 

Μικρα αυτοκολλητα σιλικονης

 

 

Μικρα αυτοκολλητα σιλικονης

 

 

Μικρα αυτοκολλητα σιλικονης

 

 

 

 

 

Αυτοκόλλητα ταινιάκια, αντιολισθητικά  – αντιθορυβικά. Μικρά στρογγυλά διάφανα αυτοκόλλητα σιλικόνης που τοποθετούνται διακριτικά στις επιφάνειες και συμβάλλουν σε ένα πιο ήσυχο και άνετο σπίτι.

Ιδανικά για: έπιπλα, πόρτες, ντουλάπια κουζίνας, βάζα και πολλές άλλες εφαρμογές ώστε να αποφεύγονται γδαρσίματα, τραυματισμοί επιφανειών αλλά και ενοχλητικοί ήχοι.

Πλεονεκτήματα: μικρά και διακριτικά δεν χαλούν την αισθητική των επιφανειών. Προστατεύουν τα αντικείμενα από ολίσθηση ή και   άσκοπη  μετακίνηση. 
 

Tesa Powerbond Mirror

 

Αυτοκολλητη ταινια για καθρεπτες

 

 

Αυτοκολλητη ταινια για καθρεπτες

 

 

Αυτοκολλητη ταινια για καθρεπτες

 

 

 

 

 

 

Ταινία διπλής όψεως για καθρέπτες,  μια  αξιόπιστη και ασφαλής  λύση χωρίς χρήση εργαλείων, χωρίς τρύπες σε τοίχους και πλακάκια.

Ιδανική για: την τοποθέτηση καθρεπτών αλλά και γενικότερα αντικειμένων σε χώρους που έχουν υγρασία.

Πλεονεκτήματα: ασφαλή κρέμασμα καθρεπτών και αντικειμένων χωρίς να τρυπήσετε τα πλακάκια του μπάνιου, της κουζίνας ή γενικότερα να κάνετε τρύπες στις επιφάνειες. Πολύ ισχυρή, πολύ ανθεκτική στην υγρασία.

Tesa 64958 PE foam tape

 

αφρωδης ταινια

 

 

αφρωδης ταινια

 

 

Αυτοκολλητη ταινια στερεωσεως

 

 

 

 

Αφρώδης ταινία, αυτοκόλλητη διπλής όψης.  Χρησιμοποιείται από ιδιώτες και επαγγελματίες για την τοποθέτηση ελαφριών αντικειμένων σε διάφορες επιφάνειες.

Ιδανική για:
κατασκευή βιτρινών σε καταστήματα, τοποθέτηση εσωτερικών πινακίδων και αφισών, συστημάτων σήμανσης των άκρων ραφιών, ελαφριών διακοσμητικών αντικειμένων, καναλιών καλωδίων.

Πλεονεκτήματα: κατάλληλη για συγκόλληση και στερέωση σε επιφάνειες που δεν είναι λείες

Ταινία Διπλής Όψεως Δυνατή VHB 4910F 3M

 

Ταινια διπλης οψεως

 

 

Ταινια διπλης οψεως

 

 

Ταινια διπλης οψεως

 

 Αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως πολύ δυνατή
3M VHB Tape 4910F. Πρόκειται για μία αξιόπιστη, γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομική εναλλακτική για την τοποθέτηση και κρέμασμα διαφόρων αντικειμένων χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων και βιδών.

Ιδανική για: γυαλί, μέταλλα, ξύλο κ.α. Χρησιμοποιείται για διακοσμητικές παρεμβάσεις, τοποθετήσεις πινακίδων, λογοτύπων, πινάκων κοκ.

Πλεονεκτήματα: εσωτερικής & εξωτερικής χρήσης, διάφανη για διακριτικά  αποτελέσματα.  Δημιουργεί ισχυρές και ανθεκτικές συγκολλήσεις χωρίς να χρειάζεται μηχανολογικός εξοπλισμός.   Ανθεκτική στη υπεριώδη ακτινοβολία, στα χημικά, στη διάβρωση και στο χρόνο. 
 

Πανίσχυρη ταινία Velcro Dual Lock 3M

 

Ταινια Velcro

 

 

Ταινια Velcro

 

 

Ταινια Velcro

 

 

 

 

Πανίσχυρη, διάφανη ταινία  Velcro  Dual  Lock  της Scotch  3M για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις.  Τα  7,5cm  ταινίας  μπορούν να  κρατήσουν βάρος από 3 έως 5kgr. 

Ιδανική για: την τοποθέτηση αντικειμένων, επενδύσεις πόρτας, τοποθέτηση πινακίδων, τοποθέτηση εξαρτημάτων οθόνης κοκ στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο κήπο κ.ο.κ.

Πλεονεκτήματα: εσωτερικής & εξωτερικής χρήσης, με εξαιρετικές ιδιότητες που τη καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτική στη χρήση και στο χρόνο και αξιόπιστη για πολλές   εφαρμογές. Τοποθετείται εύκολα, αντικαθιστά εργαλεία και βίδες, είναι αδιάβροχη και παρέχει σταθερότητα.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa