Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Διακόσμηση Φοιτητικού σπιτιού με δημιουργικές ιδέες και λίγα χρήματα

Διακόσμηση Φοιτητικού σπιτιού

Συγχαρητήρια, μετά από πολύ μελέτη ξεκινά η φοιτητική σας ζωή.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα μείνετε μόνοι ή θα συγκατοικήσετε και θα έχετε ένα χώρο αποκλειστικά δικό σας.  Θα θέλατε να τον διακοσμήσετε ώστε να είναι όμορφος και να έχει την προσωπικότητα σας, όμως τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει ούτε ο απαιτούμενος χρόνος ούτε τα χρήματα.

Εμείς βρήκαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε Δημιουργικές Διακοσμητικές Ιδέες που χρειάζονται λίγο χρόνο και ακόμη πιο λίγα χρήματα.
 

 

Διακόσμηση τοίχων

Διακόσμηση τοίχων

Μπορεί το δωμάτιο να είναι φοιτητικό δεν χρειάζεται όμως να είναι «άχρωμο και άγευστο»!

Οι τελείως άδειοι τοίχοι στα δωμάτια είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι επηρεάζουν αρνητικά τα συναισθήματα μας.

Κάντε το χώρο σας ξεχωριστό και φιλόξενο, διακοσμήστε μια γωνία του δωματίου με συλλογή από αγαπημένες σας φωτογραφίες, κρεμάστε χαρούμενες αφίσες ή πρωτότυπα αυτοκόλλητα ειδικά για τοίχους και για τους πιο προχωρημένους .. τα αγαπημένα σας skateboards ή το ποδήλατο σας και ότι πιο τρελό φανταστείτε... 
 

Ραφια Ραφιερα

 

Μοντέρνα ραφιέρα ή πρακτική βιβλιοθήκη

Όπως και να το κάνουμε ένα φοιτητικό δωμάτιο χρειάζεται τα φοιτητικά έπιπλα του και ένα από αυτά είναι μια ραφιέρα.

Μια σύγχρονη, λειτουργική και πρακτική ραφιέρα που θα μπορεί να είναι ευέλικτη και να προσαρμόζεται από βιβλιοθήκη τοίχου σε διακοσμητικά ράφια ή και σε ντουλάπα άμα παραστεί ανάγκη. Είναι μια πραγματικά οικονομική επιλογή.

Οι ραφιέρες τοίχου έχουν πολλά πλεονεκτήματα : είναι φθηνές, μεταφέρονται εύκολα σε περίπτωση μετακόμισης, προσαρμόζονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες σας ως προς τις διαστάσεις, τη χρήση τους αλλά και την αισθητική τους απλά βάφοντας τον τοίχο πίσω από τα ράφια στα χρώματα της προτίμησης μας.

 

Φτιάξτε Εύκολα τη δική σας Βιβλιοθήκη
 

 

Χρωμα μαυροπινακα

 

Χρώμα μαυροπίνακα

Μια εξαιρετική και πολύ μοντέρνα ιδέα με ιδιαίτερη προτίμηση από νέους είναι το χρώμα πίνακα για τοίχο.

Βάψτε έναν τοίχο στο καθιστικό ή στο δωμάτιο σας. Βάψτε έναν τοίχο στη κουζίνα και μετατρέψτε τον σε σημείο ανταλλαγής μηνυμάτων με τον συγκάτοικο σας
 

Βαψιμο τοιχων

 

 

Διακόσμηση με χρώμα πινάκων Chalkboard Design
 

Βάψιμο τοίχων

Η ιδέα να βάψετε όλο το δωμάτιο σας τρομάζει; Βάψτε μόνο έναν τοίχο. Είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική εναλλακτική πρόταση για την ανανέωση του χώρου σας.

Προτιμήστε χρώματα τοίχου ζωηρά και βάψτε την επιφάνεια πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού.

Εάν θέλετε ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, συμπληρώστε το δωμάτιο με διακοσμητικά στοιχεία π.χ μαξιλάρια, κουρτίνες κοκ στο χρώμα του τοίχου.


ιδεες διακοσμησησΓια να ξεφυλλίσετε χρωματολόγια και   να  δείτε 1000άδες αποχρώσεις επισκεφτείτε το σύνδεσμο Χρωματολόγια 

 

Αναπαλαίωση επιπλων

Αναπαλαίωση επίπλων

Στο φοιτητικό σας δωμάτιο χρειάζεστε ένα γραφείο και μια καρέκλα γραφείου. Σίγουρα έχετε την επιλογή να αγοράσετε καινούργια, ωστόσο μια οικονομική εναλλακτική είναι να κάνετε αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων.

Τα παλιά σας έπιπλα, το γραφείο και η καρέκλα που είχατε ως μαθητής, μπορούν να γίνουν σαν καινούργια.

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα αγαπημένα σας χρώματα για ξύλο και βάψτε το ξύλινο γραφείο σας, αλλάξτε και τα πόμολα του και θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

Όσον αφορά την καρέκλα του γραφείου, μπορείτε να τη βάψετε με λαδομπογιά ή   ριπολίνη νερού και να αλλάξτε ή να ντύσετε την παλιά ταπετσαρία με μια της προτίμησης σας.

ιδεες διακοσμησησΓια να μάθετε περισσότερα για τα χρώματα ξύλου επισκεφτείτε το σύνδεσμο Χρώματα, Βερνίκια
 

Βάψιμο πόρτας

Βάψιμο πόρτας

Ζείτε μαζί με άλλους φοιτητές; Ξεχωρίστε βάφοντας την πόρτα του φοιτητικού σας δωματίου . Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε ένα χρώμα πολύ ιδιαίτερο, έντονο ή φωτεινό κάτι που να τραβάει την προσοχή και δηλώστε ότι το δωμάτιο σας είναι και ο απόλυτα προσωπικός σας χώρος.

 

Διακοσμηση σπιτιου

Φωτιστικά

Η πρωτοτυπία στο φοιτητικό σας σπίτι μπορεί να αφορά ακόμη και τα φωτιστικά σας, αρκεί να έχετε κέφι και φαντασία. Ξεκινώντας από πιο απλές ιδέες μπορείτε να κάνετε υπέροχα φωτιστικά από γυάλινα βαζάκια διάφανα ή πολύχρωμα, απλά ή εντυπωσιακά μπουκάλια από κρασί και ποτά . Και για πιο ψαγμένες ιδέες ίσως και λίγο πιο ακριβές … προσέξτε την λεπτομέρεια στην εντυπωσιακή εικόνα με τα καπέλα, το ένα φως είναι ψυχρό και το άλλο θερμό. 
 

Ιδέες διακοσμησης

 

Διακόσμηση με Φυτά

Υπάρχουν φυτά πολύ φιλικά και ανθεκτικά στον ακατάστατο τρόπο ζωής των φοιτητών, χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες σε νερό ή και φωτισμό.

Ωστόσο είναι πολύ όμορφα, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και δίνουν χρώμα και ζωή στο χώρο. Ένα τέτοιο φυτό είναι η σανσιβέρια, ίσως το πιο ανθεκτικό φυτό εσωτερικού χώρου.

Χαιρόμαστε για την επιτυχία σας και έχουμε τη διάθεση σας να μοιραστούμε μαζί σας διακοσμητικές ιδέες που θα κάνουν το προσωπικό σας χώρο πιο όμορφο αλλά και να σας προσφέρουμε   ειδικές τιμές για φοιτητές.

Επισκεφτείτε μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815018.
 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa