Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Ιδέες για δώρα όμορφα και πρωτότυπα / Dremel: Ένα δώρο που θα αγαπηθεί από τους καλλιτέχνες φίλους σας

Dremel Ένα δώρο που θα αγαπηθεί

Dremel προσφορα Χριστουγέννων

 

Εάν δεν γνωρίζετε την Dremel αλλά αγαπάτε τα μαστορέματα, τις χειροτεχνίες, και τα χόμπι σας είναι οι κατασκευές, τότε θα χαρείτε πολύ να μάθετε ότι η Dremel αποτελεί ένα πραγματικά αξιαγάπητο συνεργάτη σε κάθε σας εργασία.

 

Εάν πάλι γνωρίζετε τη Dremel θα χαρείτε να μάθετε για τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις  που προσφέρει σε όλους τους φίλους της.

 

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για όσους επιλέγουν την Dremel

 

DremelΤο Φλόγιστρο Dremel VersaTip με 6 εξαρτήματα  για δημιουργικές χειροτεχνίες αλλά και εργασίες επισκευών.
Ιδανικό για χειροτεχνίες διακόσμησης με πυρογραφία, διακόσμηση με λίθους θερμής στερέωσης, για κατασκευή ή επισκευή κοσμημάτων, κόλληση πλακετών κοκ. Συνοδεύεται από μεταλλική κασετίνα για ασφαλή φύλαξη και μεταφορά.

DremelΤο Πιστόλι Θερμόκολλας 930 Dremel
Μικρό και πρακτικό πιστόλι, συνοδεύεται με σιλικόνες σε διάφορες αποχρώσεις για τη δημιουργία ωραιότατων διακοσμήσεων. Είναι κατάλληλο για δημιουργικές εφαρμογές χόμπι (λεύκωμα, διακόσμηση, έγχρωμη κόλληση σε γυαλί, κ.α.) και για εργασίες επισκευών στο σπίτι (κόλληση κεραμικού, ξύλου, πλαστικού, γυαλιού κ.α.).

 

dremel εργαλειαΤο Πολυεργαλείο Dremel ® 3000 (3000-1/25)  με 1 προσάρτημα  και  25 εξαρτήματα
Εξαιρετικό δώρο για ερασιτέχνες που αγαπούν τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες όπως  κατασκευή κοσμημάτων, χάραξη πέτρας, ξυλογλυπτική κοκ.  Το σετ  περιλαμβάνει  25 εξαρτήματα  για  πλήθος  εργασιών όπως  τρόχισμα, λείανση, γυάλισμα, σκάλισμα, κοπή και πολλές πολλές άλλες.  Συνοδεύεται από  πλαστική  εργαλειοθήκη για ασφαλή φύλαξη και μεταφορά.

 

 

Dremel βιβλίο έμπνευσης
 

 

Η Dremel σας δίνει ιδέες

Το Βιβλίο έμπνευσης της Dremel® σας προσφέρει ιδέες αλλά και τρόπους εφαρμογής για δεκάδες δημιουργικές κατασκευές κατάλληλες για αρχάριους ή προχωρημένους. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις συγκεκριμένες ή μέσα από αυτές να γεννηθούν οι δικές σας ιδέες που θα σας «επιτρέψουν» να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική σας φύση.

Μερικές προτάσεις από το Βιβλίο έμπνευσης της Dremel®
• Καλλιτεχνική Χάραξη Καθρέπτη
• Κατασκευή Καλύμματος Καλοριφέρ
• Σπιτάκι Σκύλου για τις Κρύες και Ζεστές μέρες του χρόνου
• Ανανέωση του μπάνιου με Αλλαγή πλακιδίων
• Εντυπωσιακό , κρεμαστό Φωτιστικό με Χάρτινα κυπελάκια
• Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών
• Πρωτότυπος διακοσμητικός πολυέλαιος για τη κουζίνα με Μαχαιροπήρουνα και δεκάδες άλλες.

Ζητήστε το Βιβλίο έμπνευσης της Dremel® μαζί με την αγορά των εργαλείων της.

 

Γνωρίστε   εδώ τη σειρά   Dremel

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa