Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Εικονικό βάψιμο σπιτιού με το Visualizer app & διαλέγεις χρώματα από την άνεση του σπιτιού σου!

Εικονικό βάψιμο σπιτιού με το Visualizer app Vivechrom

εικονικο βαψιμο σπιτιου

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της διακόσμησης! Και μάλιστα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!

Επιλέξτε χρώματα, δείτε συνδυασμούς χρωμάτων, αποθηκεύστε τις προτιμήσεις σας, μετανιώστε και δημιουργήστε νέους συνδυασμούς.

Με τη Δωρεάν εφαρμογή της Vivechrom Visualizer app μπορείτε να πειραματιστείτε στην επιλογή χρωμάτων χωρίς να χρησιμοποιήσετε πινέλα και μπογιές.  «Βάψτε» το σαλόνι σας, συνδυάστε τις αποχρώσεις στην τραπεζαρία, δοκιμάστε τα χρώματα στο παιδικό και τις κρεβατοκάμαρες, επιλέξτε χρώματα για την κουζίνα και όλα αυτά μόνο με μια εφαρμογή! 

Παρακολουθείστε το video για να δείτε τη χρήση του προγράμματος για το εικονικό βάψιμο του σπιτιού σας.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή  Vivechrom Visualizer για κινητές συσκευές smartphone & tablet και ταξιδέψτε στο κόσμο των χρωμάτων από την άνεση του σπιτιού σας.

Πρόγραμμα εικονικού βαψίματος για Android

Πρόγραμμα εικονικού βαψίματος για IOS

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa