Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Επισμάλτωση μπανιέρας: σε 4 βήματα μπορείτε και μόνοι σας

Επισμάλτωση μπανιέρας σε 4 βήματα

Η μπανιέρα έχει κιτρινίσει και φαίνεται αντιαισθητικά βρώμικη, ακόμη και ο νιπτήρας θέλει φρεσκάρισμα;
Πριν αποφασίσετε να αλλάξετε μπανιέρα, νιπτήρα και γενικότερα είδη υγιεινής με υψηλό και πολύ φασαρία, ίσως θέλεις να μάθεις για μια πιο οικονομική εναλλακτική πρόταση. 

Η εναλλακτική πρόταση έρχεται από την ΤΙΤΑΝ και λέγεται Titanlux Esmalte Aspecto Ceramico - Σμάλτο μπανιέρας. Υψηλής ποιότητας σμάλτο, προσφέρει αισθητική και αντοχή.

 

Επισμαλτωσεις μπανιέρας

 

Επισμάλτωση μπανιέρας με Σμάλτο μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ

Ο χρόνος, η χρήση, οι μικρές γρατζουνιές, τα δυνατά καθαριστικά , τα άλατα του νερού όλα συμβάλλουν στη σταδιακή φθορά του σμάλτου της μπανιέρας.

Καθώς το σμάλτο φθείρεται, οι πόροι του υλικού μένουν ανοικτοί , οι ρύποι εισέρχονται και δημιουργούν μόνιμους και άσχημους χρωματισμούς. Όσο πιο πολύ ποτίσουν οι ρύποι τόσο πιο δύσκολα καθαρίζονται.
 

 χρωματοπωλειο Μυστικό: μικρά γδαρσίματα, ρωγμές ή γρατζουνιές μπορούν να αποκατασταθούν με το επισκευαστικό σμάλτο σε μπουκαλάκι με ειδικό πινέλο.

Σε ήπιες καταστάσεις, υπάρχουν πολύ καλής ποιότητας καθαριστικά που εισχωρούν σε βάθος και επαναφέρουν την λευκότητα στη μπανιέρα. Φυσικά, δεν επαναφέρουν το σμάλτο και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται σχολαστικός και τακτικός καθαρισμός της μπανιέρας.

Σε πιο σοβαρές και εκτεταμένες περιπτώσεις τα καθαριστικά, όσο δραστικά και να είναι, δεν επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η πιο απλή λύση είναι το κεραμικό χρώμα 2 συστατικών της ΤΙΤΑΝ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό Σμάλτο μπανιέρας 2 συστατικών με υψηλή σκληρότητα και ελαστικότητα , αντοχή στη χρήση και τα καθαριστικά, το Esmalte Aspecto Ceramico.

Επιπλέον της άριστης ποιότητας του, το σμάλτο μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ διατίθεται σε διάφορα χρώματα, ενώ είναι εύκολο στην εφαρμογή και στρώνει ομοιόμορφα, δίνοντας τη δυνατότητα να βάψετε την μπανιέρα σας ακόμη και μόνοι σας.

4 απλά βήματα αρκούν για να κάνεις την Επισμάλτωση μπανιέρας μόνοι σου

 

Σμάλτο μπανιέρας

 

1ο βήμα:  Καθαρίζεις τις επιφάνειες αρχικά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο και στη συνέχεια με το καθαριστικό Desoxidante ώστε να απομακρυνθούν πλήρως υπολείμματα από σαπούνια, άλατα, σκόνη κοκ.

2ο βήμα: Προστατεύεις τις επιφάνειες που δεν θέλεις να βαφτούν. Με τη χρήση χαρτοταινίας.

3ο βήμα: Εφαρμόζεις 1 χέρι ειδικό αστάρι Imprimacion Epoxi Yate που εξασφαλίζει καλή πρόσφυση του τελικού χρώματος σμάλτο.

4ο βήμα: Εφαρμόζεις 2 χέρια από το χρώμα σμάλτο μπανιέρας Titanlux Aspecto Ceramico.

 

Συμβουλή: Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσεις πολύ καλό αερισμό του χώρου. Τηρείς όλες τις προφυλάξεις προστασίας φορώντας γάντια και μάσκα.

  
Υπάρχει ένας πρακτικός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος με εξαιρετικά καλαίσθητο αποτέλεσμα για να κάνεις την μπανιέρα σαν καινούργια.

Χωρίς να σε φοβίζει το υψηλό κόστος και η μεγάλη ανακατωσούρα μέσα στο σπίτι, η ανακαίνιση του μπάνιου είναι πια εύκολη υπόθεση.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να σε στενοχωρεί η φθαρμένη μπανιέρα. Με προσιτό κόστος μπορείς να μετατρέψεις την παλιά μπανιέρα σε μια νέα, υψηλής αισθητικής και επαγγελματικής ποιότητας.

Για να προμηθευτείς τα υλικά και για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815018, θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa