Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Μαστορέματα - Κατασκευές με τα δημοφιλή DIY εργαλεία Dremel

Μαστορέματα - Κατασκευές με την Dremel

Όσοι αγαπούν τα μαστορέματα ξέρουν!

dremel πολυεργαλεια δωρα χριστουγεννων
Για εσάς ή τους αγαπημένους σας, τα πιο διάσημα DIY εργαλεία σε προνομιακές τιμές. Δείτε τις εορταστικές μας προσφορές στα εργαλεία Dremel και στα εξαρτήματα Dremel!!

 

Όσοι αγαπούν τα μαστορέματα ξέρουν ότι, επιπλέον της πρακτικότητας  και   της   οικονομίας   που προσφέρουν,   είναι ταυτόχρονα και ένας δημιουργικός τρόπος έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Όσοι ασχολούνται με τα μαστορέματα ξέρουν επίσης ότι η επιλογή των κατάλληλων εργαλείων κάνει τις εργασίες τους πιο γρήγορες, οικονομικές, ποιοτικές, ασφαλείς, αποτελεσματικές και ευχάριστες.

Ποιοτικά εργαλεία υπάρχουν πολλά, μεταξύ των οποίων είναι και τα πολυεργαλεία της Dremel. Η Dremel με χρόνια παράδοση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που επιλέγουν ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες για μαστορέματα, κατασκευές, μοντελισμό, χειροτεχνίες κοκ.

 

Dremel εργαλεια 

 

Γιατί να επιλέξω εργαλεία Dremel;

Η Dremel έχει την παγκόσμια πρωτιά να κατασκευάσει το πρώτο πολυεργαλείο στον κόσμο.

Επιπλέον, ακόμη και σήμερα, τα εργαλεία της χαρακτηρίζονται από πρωτοπορία, ευελιξία, εργονομικό σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση, ποιότητα, εντυπωσιακά ωραία αποτελέσματα και αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική στα ογκώδη και συνήθως δύσχρηστα μεγάλα ηλεκτρικά εργαλεία.

Τα εργαλεία Dremel είναι εξαιρετικά φιλικά στον χρήστη γιατί έχουν :

• Καινοτόμα βιδωτά καπάκια μύτης για την αλλαγή εξαρτημάτων χωρίς να απαιτείται κανένα κλειδί

• Αντιολισθητική, εργονομική λαβή για μειωμένους κραδασμούς και καλύτερο χειρισμό

Ηλεκτρονικό έλεγχο ανάδρασης για βελτιωμένη ροπή και απόδοση

Μεταβλητή ταχύτητα για περισσότερη άνεση και καλύτερο έλεγχο στο χειρισμό

Δεκάδες εξαρτήματα για εκατοντάδες εργασίες σε ξύλο, μέταλλο, χάλυβα, χαλκό, πέτρα, γυαλί, πλακάκια κα.
 

Dremel Εργαλεια

 

Τι είδους μαστορέματα μπορώ να κάνω με τα εργαλεία Dremel;

Με τα πολυεργαλεία και τα εργαλεία της Dremel μπορείτε να κάνετε

πλήθος από εργασίες: κοπή, τρόχισμα, τρίψιμο, φρεζάρισμα, απομάκρυνση σκουριάς, καθαρισμό, λείανση, χάραξη, συγκόλληση …κοκ

σε κάθε τύπο υλικού: ξύλο, μέταλλο, χάλυβα, χαλκό, γυαλί, κεραμικά, πλακάκια, πέτρα, φελλό, χαρτί …κοκ
 

Dremel καταστηματα

Τι εργαλεία έχει η σειρά Dremel;

Ευέλικτα συστήματα εργαλείων τα οποία σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα της (δυνατότητα επιλογής από περισσότερα των 150 αξεσουάρ) αποτελούν ιδανική πρόταση για εργασίες κοπής, καθαρισμού, τριψίματος, πλανίσματος, τροχίσματος, σκαλίσματος, χάραξης, λείανσης, θερμοκόλλησης κοκ .

Τα συστήματα εργαλείων (Versatile Tool Systems) της Dremel περιλαμβάνουν πολυεργαλεία, χαράκτες, πιστόλια κόλλας, καμινέτα βουτανίου, σφικτήρες, σέγες  και πάγκους εργασίας.

Καθένα μόνο του ή συμπληρώνοντας το ένα το άλλο συμβάλλουν με τον πλέον πρακτικό και εύχρηστο τρόπο για επιτυχημένες δημιουργίες.

Dremel ergaleia

Σε ποιους απευθύνονται τα Dremel;

Σε όσους θα χαρακτήριζαν τις κατασκευές ως δημιουργικά χόμπι, τους φίλους του Do it yourself, για εργασίες συντήρησης & ανακαίνισης μέσα και έξω από το σπίτι, μικροεπισκευές αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών κοκ.

Σε ερασιτέχνες που αγαπούν τις χειροτεχνίες, ξυλογλυπτική, μοντελισμό, κατασκευή κοσμημάτων, ζαχαροπλαστική.

Σε επαγγελματίες ξυλουργούς, κλειδαράδες, μηχανικούς αυτοκινήτων, κοσμηματοπώλες, αισθητικούς, ζαχαροπλάστες κοκ.

 

Μείνετε συντονισμένοι εξερευνώντας τα εργαλεία Dremel και τα Dremel εξαρτήματα

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa