Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Denim Drift: η γκρι μπλε απόχρωση που φέρνει στο χώρο σας φρεσκάδα

Denim Drift: η γκρι μπλε απόχρωση που φέρνει φρεσκάδα

Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να γνωρίζετε πρώτοι τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, σήμερα σας αφιερώνουμε αποκλειστικά ένα άρθρο για το Denim Drift , Το χρώμα της χρονιάς 2017.

 

 


Μια διαχρονική και πολύπλευρη απόχρωση του γκρι-μπλε, το Denim Drift έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Dulux ως Χρώμα της Χρονιάς για το 2017 και έρχεται να αντικαταστήσει τη Χρυσή Ώχρα, το Χρώμα της Χρονιάς 2016.

 

Αλλά γιατί το μπλε;

Αυτή η μπλε απόχρωση έχει επιλεγεί προσεκτικά από μια παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων οι οποίοι μελέτησαν τις αναδυόμενες τάσεις που διαμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν, συμπεριλαμβανομένων της εσωτερικής διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, των κοινωνικών και οικονομικών επιρροών και κατέληξαν στο μπλε ως Χρώμα της Χρονιάς 2017, με θέμα "Η ζωή με μια νέα οπτική», ένας νέος τρόπος ύπαρξης, η πραγματική επιθυμία για απλότητα".  

 

 

 

συνδυασμοι χρωματων

 

 

 Η συνοδευτική παλέτα των τονικών αποχρώσεων του Denim Drift δημιουργεί μια πραγματικά εξαιρετική πρόταση που μπορεί να αξιοποιηθεί εύκολα στην αρχιτεκτονική και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

 

 

Συνδυασμοι χρωματων 2017

«Το μπλε είναι το χρώμα της ζωής; είναι τα ρούχα που φοράμε, ο ουρανός που θαυμάζουμε και το νερό που μας αναζωογονεί » υποστηρίζει η ομάδα της Dulux.

Το Μπλε υπήρξε, και θα συνεχίσει να είναι, μια σταθερή αξία σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Από το βαθύτερο μπλε μελάνι έως το απαλότερο μπλε της ομίχλης , αυτό το χρώμα εκτείνεται σε κάθε φάσμα της ζωής; είναι ένα χρώμα αρχοντικό, αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιείται τόσο συχνά στο καθημερινό μας ντύσιμο με τα ' blue jeans.'

 

 

Χρωμα της χρονιας 2017

 

Το Denim Drift, χρώμα της χρονιάς 2017 της Dulux & της Βιβεχρωμ,  είναι η τέλεια λύση που αντανακλά την εποχή που ζούμε. “Το μπλε είναι το χρώμα της ζωής, της καθημερινής ζωής. Είναι οικείο αλλά ταυτόχρονα και φρέσκο.”

χρωματα για σαλονι 2017

 

Είναι ένα ευέλικτο και ουδέτερο χρώμα που επιτρέπει τον συνδυασμό διαφορετικών υφών και υλικών. Υπάρχει ένας χρωματικός συνδυασμός για το μπλε για κάθε γούστο και προτίμηση.

χρωματα τοιχου

 

Είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους διαβίωσης όπως υπνοδωμάτια. Η κατευναστική επίδραση του μπλε δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ενώ οι σοφιστικές και πλούσιες αποχρώσεις θα δώσουν στους τοίχους σας ζωή και θα αποπνέουν ενέργεια, οι απαλότερες αποχρώσεις θα δώσουν δροσιά και ηρεμία με μια «εύθραυστη» και αέρινη αίσθηση.

 

Χρωματα τοιχων 2017

 

 Το Χρώμα της Χρονιάς 2017  Denim Drift, ένα όμορφο, διαχρονικό και ευέλικτο γκρι-μπλε που παίρνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα ανάλογα με το πώς έχει συνδυαστεί.

 

συνδυασμοι χρωματων 2017

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa