Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Για τη φροντίδα και περιποίηση του αυτοκινήτου σας / Γρατζουνιές αυτοκινήτου και η Επιδιόρθωση τους

Γρατζουνιές αυτοκινήτου και η Επιδιόρθωση τους

γρατζουνιεσ αυτοκινητου επισκευη

Γρατζουνιές Αυτοκινήτου και η Επιδιόρθωση τους

Οι γρατζουνιές στο αυτοκίνητο είναι συχνό φαινόμενο και ιδιαίτερα στους καθρέπτες του αυτοκινήτου.

Η εικόνα μας στενοχωρεί και όλοι θα θέλαμε να μπορούμε να τις απομακρύνουμε. Άλλωστε δεν είναι μόνο πρόβλημα αισθητικής. Μια απλή γρατζουνιά με το χρόνο επιδεινώνεται, προχωράει πιο βαθιά, γίνεται έντονη και οδηγεί σε βλάβη.

Πόσο εύκολο όμως είναι να πηγαίνουμε το αυτοκίνητο κάθε τόσο στο συνεργείο; Τόσο ο χρόνος όσο και το κόστος συνήθως λειτουργούν αποτρεπτικά.

Τι θα λέγατε λοιπόν εάν μπορούσατε να κάνετε τις επισκευές μόνοι σας. Εύκολα, γρήγορα με απόλυτη επιτυχία!

Με το εργαλείο Dremel 8220 η αποκατάσταση των γρατζουνιών στο αυτοκίνητο είναι μια απλή υπόθεση.

Η διαδικασία γίνεται σε 3 βήματα. Επιπλέον μπορείτε να διορθώνετε τις γρατζουνιές όσο συχνά θέλετε. Τώρα που έχετε το πολυεργαλείο Dremel 8220, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος.

Βήμα 1
Καθαρίστε την επιφάνεια. Με ένα καθαρό, απαλό πανί και τη χρήση ειδικού καθαριστικού απομακρύνετε λιπαρές ουσίες και υπολείμματα χρώματος.

Βήμα 2
Με τη βοήθεια του Dremel 8220 και του κατάλληλου εξαρτήματος Dremel καθαρίστε τις γρατζουνιές. Η προτεινόμενη ταχύτητα του εργαλείου σας θα πρέπει να είναι 15.000 στροφές/λεπτό.

Βήμα 3
Ο καθρέπτης του αυτοκινήτου σας είναι έτοιμος για βαφή. Απομονώστε την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε καλύπτοντας προσεκτικά με ταινία και χαρτί περιτυλίγματος τις γύρω επιφάνειες που θέλετε να προστατέψετε.

Χρησιμοποιείστε αστάρι και χρώμα αυτοκινήτου ακολουθώντας τους χρόνους στεγνώματος που συνιστούν οι κατασκευαστές.

Το πολυεργαλείο Dremel 8220 είναι μια εξαιρετική επένδυση για εσάς που αγαπάτε τα μαστορέματα και τις κατασκευές. Με τα κατάλληλα εξαρτήματα (που το συνοδεύουν) μετατρέπετε στο κατάλληλο εργαλείο για ξυλογλυπτική, για επισκευές σε ξύλο ή πλαστικό, για αφαίρεση σκουριάς από μεταλλικά κάγκελα και πολλά πολλά άλλα.

Μόλις πιάσετε το επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο Dremel 8220 στα χέρια σας, θα γίνει το αγαπημένο σας!

Επιλέξτε  τα  αντίστοιχα  links  για να επισκεφτείτε τα εργαλεία Dremel και τα  Dremel εξαρτήματα

Τεχνικές συμβουλές από την ομάδα της "Ι & Γ Σαραγούδας"
Πηγή έμπνευσης & εικόνες: www.dremeleurope.com/gr/el/
 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa