Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Ιδέες για βάψιμο με πολλές εικόνες - Πριν και Μετά

Ιδέες για βάψιμο με εικόνες - Πριν και Μετά

βαψιμο σπιτιου ιδεες

 

 

Οι περισσότεροι από εμάς όταν προγραμματίζουμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας σκεφτόμαστε χρώματα, συνδυασμούς χρωμάτων, τεχνοτροπίες τοίχων..! Κάνουμε όνειρα πως θα ταιριάξουμε τα χρώματα της κουρτίνας με αυτά του τοίχου.

Ανυπομονούμε στην ιδέα ότι επιτέλους ο χώρος μας θα αντιπροσωπεύει τη δική μας προσωπικότητα.

Μα όταν έρθει η ώρα για βάψιμο, όλα αλλάζουν!!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που καταλήγουν να βάψουν το σπίτι τους λευκό ή μια ουδέτερη ανοιχτόχρωμη απόχρωση που να πάει με όλα. Και το όνειρο τους για ένα σπίτι που να εκφράζει τα συναισθήματα τους εξανεμίζεται, και το βάψιμο από εργασία χαράς και δημιουργικότητας γίνεται ανάγκη.

? Γιατί ακόμη και αυτοί που θέλουν χρώμα στη ζωή τους επιλέγουν το λευκό;

Συνήθως οι αιτίες είναι δύο. Διστάζουν εάν θα πετύχουν οι συνδυασμοί χρωμάτων. Πιστεύουν ότι επιλέγοντας ένα ανοικτό χρώμα θα τελειώσουν πιο γρήγορα το βάψιμο. 

Εάν λοιπόν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, των διστακτικών, θα σου πούμε ότι η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική.

Όσον αφορά τους συνδυασμούς χρωμάτων, μη διστάζεις καθόλου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε πολύτιμες συμβουλές. Επίσης, έτοιμους συνδυασμούς χρωμάτων μπορείς να βρεις σε άρθρα του ιστότοπου μας αλλά και γενικότερα στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά το χρόνο που θα χρειαστεί για να βαφτεί ένα δωμάτιο, σε δύο ή περισσότερος αποχρώσεις, πράγματι μερικές φορές είναι περισσότερος από ότι να έβαφες με ένα μόνο χρώμα. Σίγουρα όμως δεν είναι πολλαπλάσιος, και σίγουρα αξίζει να τον διαθέσεις.

Άλλωστε δεν βάφεις κάθε μέρα, ούτε κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι;
Αξίζει να αφιερώσεις δύο ώρες παραπάνω για να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου χώρο που σε εκφράζει και σου προσφέρει ξεκούραση, θαλπωρή, φιλικότητα, αρχοντιά, κύρος ή ότι άλλο εσύ θελήσεις.            

Για εσένα που ονειρεύεσαι   βαψιμο τοιχων  να δημιουργήσεις χώρους με τη δική σου σφραγίδα επιλέξαμε μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΒΙΒΕΧΡΩΜ και σου παρουσιάζουμε φωτογραφίες δωματίων βαμμένων με λευκό (πριν) και με συνδυασμούς χρωμάτων (μετά).

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που έχουν επιλεχθεί αναδεικνύουν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου, δημιουργούν την αίσθηση της θαλπωρής, της ηρεμίας, της φιλοξενίας ή της φρεσκάδας και προβάλλουν ένα μοναδικό στυλ.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν με σαφήνεια, πως οι επιτυχημένοι συνδυασμοί χρωμάτων μετατρέπουν «συνηθισμένα» δωμάτια σε όμορφους, πρωτότυπους χώρους με χαρακτήρα.

Δες τις φωτογραφίες πριν και μετά και διάλεξε τι ταιριάζει σε εσένα.

ιδέες για βαψιμο σαλονιου

 

ιδεες για βαψιμο σπιτιου

 

ιδεες για βαψιμο τοιχου

 

ιδεες για βαψιμο δωματιων

 

ιδεες για βαψιμο βρεφικου δωματιου

 

ιδεες για βαψιμο κουζινας

 

Θέλεις και εσύ να δώσεις στο σπίτι σου το δικό σου στίγμα μέσα από τα χρώματα;  Σε περιμένουμε Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa