Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Λαδί χρώμα στον τοίχο, διαχρονικό χρώμα με στυλ και κύρος

Λαδί χρώμα στον τοίχο, δίνει στυλ και κύρος

Λαδι χρωμα για τοιχο


Θέλετε να δώσετε στον χώρο σας την αίσθηση της ηρεμίας, της κρυφής δύναμης, του μυστηρίου και της φινέτσας. Προτιμάτε, πέρα και έξω από τις κλασσικές επιλογές, αποχρώσεις που προβάλλουν τη διαφορετικότητα και την τόλμη της αισθητικής σας. Τότε μάλλον σας ενδιαφέρουν
οι αποχρώσεις και οι συνδυασμοί του λαδί.


Λαδι χρωμα στον τοιχοΤο λαδί χρώμα τοίχου θα μπορούσε να είναι μια διακριτική επιλογή. Βάψτε όλο το δωμάτιο (σαλόνι, καθιστικό ή κρεβατοκάμαρα) με μια παστέλ απόχρωση του λαδί. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με διακοσμητικά στοιχεία σε απαλές παστέλ αποχρώσεις του πράσινου ή του μπεζ.

 

 

 

Λαδί χρωμα τοιχου

 

 

Ένας χώρος πιο μυστηριώδης και εκκεντρικός απαιτεί πιο έντονες αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλεγεί ένα σκούρο, παστέλ λαδί χρώμα. Συνδυάζεται υπέροχα με σκούρα έπιπλα στο χρώμα του ξύλου. Την αίσθηση του μυστηρίου ενισχύει ο κατάλληλος φωτισμός. Αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική για χωλ και σαλόνια σε vintage κατοικίες αλλά και σε «προχωρημένα» ιατρεία.

 

 

 

Με τι ταιριαζει το πρασινο

 

 

 

Μια σαλοκουζίνα με ταυτότητα. Ένας ενιαίος χώρος στον οποίο θέλουμε να προβάλλουμε τη χρήση του ως καθιστικό. Επιλέγουμε συνδυασμό λαδί, αρκετά έντονης απόχρωσης, με απόχρωση «βουτύρου». Η λαδί απόχρωση τοίχου δηλώνει σοβαρότητα ενώ η απόχρωση του κίτρινου δίνει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση στο χώρο. 

 

 

Γκρι λαδι χρωμα τοιχου

 


Μυστηριώδες δωμάτιο, με έντονες αντιθέσεις και προκλητικό χαρακτήρα. Ο τοίχος του καθιστικού έχει ενιαίο χρώμα γκρι λαδί. Στο κανόνα 60-30-10 αποτελεί το 60% . Το έντονο πορτοκαλί του καναπέ αποτελεί το 30% , και τα πράσινα – λαδί σκαμπό με τη διπλή τους χρήση αποτελούν το 10% .

 

 

 

 

Λαδι χρωμα συνδυασμοι

 

 

Εξαιρετικά εκκεντρικό δωμάτιο με επιβλητικό χαρακτήρα. Ο συνδυασμός του μωβ με το καθαρό λαδί «δένει» αρμονικά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μάλλον αριστοκρατική. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων αποδίδει καλύτερα σε μεγάλους χώρους όπως άλλωστε είναι και οι χώροι υποδοχής των ξενοδοχείων.

 

 

 

Λαδι χρωμα τοιχων

 

 

Λαδί χρώμα στο τοίχο σε ανοικτές αποχρώσεις. Για ενίσχυση του μίνιμαλ στυλ το χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα ψυχρό υπόλευκο χρώμα.

 

 

 

 

πρασινο λαδι χρωμα τοιχου

 

 

Μια λαδί απόχρωση έντονη και φωτεινή. Χρώμα ιδανικό για γωνιές απομόνωσης και συγκέντρωσης. Εάν και χρώμα ιδιαίτερα δυναμικό, προτείνεται σε μεγάλα σαλόνια με πολύ φυσικό φωτισμό σε συνδυασμό πάντα με μια άλλη απόχρωση εμπνευσμένη από τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία του χώρου.

 

 

 

Χρωματα τοιχων συνδυασμοι

 

 

 

Ένας χώρος γοητευτικός με όμορφους συνδυασμούς του λαδί και του μπλε. Το λαδί χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους. Οι υπόλευκες αποχρώσεις και οι αποχρώσεις του μπλε είναι διάσπαρτες σε διακοσμητικά στοιχεία του δωματίου όπως κουρτίνες, καναπέδες, φωτιστικά. Το αποτέλεσμα παραπέμπει σε έναν «προσγειωμένο ρομαντισμό». Αυτοί οι συνδυασμοί αποχρώσεων είναι κατάλληλοι για δωμάτια μεγάλα αλλά και μικρά. Στα μικρά δωμάτια θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις αναλογίες και τις εντάσεις των αποχρώσεων.

 

 

Λαδι χρωματα εξωτερικων χωρων

 

Λαδί χρώμα αγαπημένο για βάψιμο εξωτερικών τοίχων. Συνδυάζεται υπέροχα με το φωτεινό εκρού τονίζοντας από την μια τα αρχιτεκτονικά στοιχεία ενός νεοκλασικού σπιτιού ενώ ταυτόχρονα δίνει και μια αίσθηση μοντέρνας και σύγχρονης αισθητικής.

 

 

 

Χρώματα για εξω

 

 

Το λαδί χρώμα σε τρεις εκδοχές αρμονικές και απόλυτα ισορροπημένες. Ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικά κτίριο, με λιτές και αυστηρές γραμμές, γίνεται πιο φιλικό διατηρώντας όμως την κυρίαρχη προσωπικότητα του.

 

Συνδυασμοι χρωματων τοιχουΕάν σας άρεσε η συλλογή από τις διακοσμητικές μας προτάσεις και θέλετε να τις προσαρμόσετε στο δικό σας χώρο, σε περιμένουμε στο κατάστημα μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι, τηλ 210 6815018

 

 

Δείτε επίσης

 

 

 

Χρωματα για το σαλονι

 

Τεχνοτροπια τοιχου

Χρωματα για σαλονι

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa