Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Πετρόλ χρώμα τοίχου για να κερδίσετε τις εντυπώσεις

Πετρόλ χρώμα τοίχου για να κερδίσετε τις εντυπώσεις

Είστε λάτρεις της πρωτοπορίας; θα θέλατε να δώσετε στο χώρο σας προσωπικότητα και στυλ; σας αρέσει η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα; ή μήπως σας αρέσουν οι δυνατές αντιθέσεις;

 

Ένα χρώμα που συνδυάζει όλα αυτά είναι το πετρόλ.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Πριν παρουσιάσουμε διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις με χρωματα πετρολ, καλό είναι να  διευκρινίσουμε  ότι το πετρολ περιγράφει ένα χρώμα μπλε πράσινο, έχει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, όπως άλλωστε όλα τα χρώματα.

 

Πετρολ Χρωμα ΤοιχουΠετρολ Χρωμα Τοιχου


Υπάρχει πετρολ παστέλ, πετρολ έντονο, πετρολ μπλε, πετρολ πράσ
ινο και ο κατάλογος είναι μεγάλος....

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των πετρολ αποχρώσεων είναι ότι έχουν έντονη προσωπικότητα, συνδυάζονται όμορφα με πολλές αποχρώσεις όπως ζεστές κίτρινες ώχρες, λευκό, ζαχαρί και εκρού τόνους, κοραλί, καφέ και αποχρώσεις του ξύλου.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Πετρολ μπλε με ανοικτόχρωμα στοιχεία όπως λευκές κάσες πόρτας, φωτιστικό και πολυθρόνα. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια μοντέρνα ατμόσφαιρα με έντονη προσωπικότητα.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου 

 

Πετρολ πράσινο,  ο συνδυασμός του με ζεστές αποχρώσεις ώχρας και μπεζ κουρτίνες δημιουργεί ένα χώρο ζεστό. Η γραμμή των επίπλων ενδυναμώνει τη θαλπωρή του χώρου αλλά του προσδίδει και τον χαρακτηρισμό του   κλασσικού.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Πετρολ πράσινο, πιο φωτεινό πιο πράσινο, απλά σε ταξιδεύει. Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη  ενέργεια και διάθεση για δημιουργικότητα. Είναι μια Πετρολ απόχρωση κατάλληλη για σαλόνι ή τραπεζαρία, αλλά μπορεί να σταθεί υπέροχα σε ένα επαγγελματικό  χώρο  σοφιστικέ  γραφείο  ή  ιατρείο. 

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Σκούρο Πετρολ μπλε για τον τοίχο με κίτρινες πινελιές. Η απόλυτη αντίθεση που χωρίς να ελαφρύνει τη σοβαρότητα του χώρου του προσδίδει μια νότα φρεσκάδας και νεανικότητας.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Το Πετρολ χρωμα τοιχου συνδυάζεται με επίσης σκουρόχρωμες αποχρώσεις αλλά ταυτόχρονα έντονες. Έτσι απλά δημιουργείται το αγαπημένο vintage style.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Πετρολ χρωμα τοιχου για την κρεβατοκάμαρα; Μα φυσικά. Ο συνδυασμός του με το λευκό και τα έπιπλα σε ανοιχτό χρώμα ξύλου όπως οξυά, του δίνει μια απίστευτη γοητεία.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Εδώ, η διακοσμητική ιδέα είναι το πράσινο Πετρολ χρωμα τοιχου να  αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο   πολλών  άλλων  αποχρώσεων. Απαλό ροζ, κίτρινο, λευκό, μπλε , κι όμως όλα " δένουν " απόλυτα και δημιουργούν την αίσθηση του φρέσκου και του χαρούμενου.

 

Πετρολ Χρωμα Τοιχου

 

Ένας συνδυασμός που γοητεύει όλες τις γενιές. Εκφράζει την περιπέτεια και τη δράση. Πετρολ και ταμπά.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa