Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Ιδέες για δώρα όμορφα και πρωτότυπα / Χρηστικά δώρα για όσους λατρεύουν τα μαστορέματα και τις χειροτεχνίες

Χρηστικά δώρα για όσους λατρεύουν τα μαστορέματα

Χρηστικά δώρα για τους λάτρεις των DIY κατασκευών

Για τους λάτρεις των μαστορεμάτων και των κατασκευών υπάρχουν πολλές επιλογές από χρηστικά, όμορφα και πρωτότυπα δώρα τα οποία θα τους ενθουσιάσουν.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο. Εάν αγαπούν τα μαστορέματα και τις κατασκευές τα σετ εργαλείων που περιλαμβάνει διάφορα εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες κοκ θα είναι πάντα χρήσιμο για εργασίες τους. Εάν πάλι τους αρέσουν οι χειροτεχνίες το πιστόλι θερμόκολλας με τις χρωματιστές σιλικόνες θα αποτελέσει σύμμαχο στη φαντασία τους. Εάν τους αρέσει να χαλαρώνουν φροντίζοντας το αυτοκίνητο ή την μηχανή τους τότε ένα πλυστικό μηχάνημα θα είναι το πιο χρηστικό και αγαπημένο τους δώρο. Εάν πάλι λατρεύουν το κήπο τους τότε μια μηχανή γκαζόν είναι αυτό που πάντα ονειρευόντουσαν.

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς ή τους αγαπημένους σας φίλους. Επιλέξτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τον προϋπολογισμό σας. Και εάν κάποια δώρα ξεπερνούν τα οικονομικά δεδομένα ενός ατόμου, τι θα λέγατε να συνεισφέρατε όλη η παρέα.

Καλές γιορτές!
 
 

χρηστικα δωρα χειροτεχνιες

Πιστόλι θερμόκολλας Dremel για χειροτεχνίες

χρηστικα δωρα μαστορεματα

Σετ εργαλείων για μαστορέματα

χρηστικα δωρα χειροτεχνιες

Φλόγιστρο Dremel για κατασκευές κοσμημάτων και όχι μόνο

  

χρηστικα δωρα ξυλοκατασκευες

Σετ για ένωση κρυφών γωνιών Wolfcraft

χρηστικα δωρα σετ εργαλεια

Σετ κατσαβίδια Stanley για μαστορέματα

χρηστικα δωρα φροντιδα αυτοκινητου

Τρόμπα ποδιού για ποδήλατα, αυτοκίνητα, φουσκωτά κ.α. 

 

 

 

χρηστικα δωρα dremel επεξεργασια ξυλου

Σετ εξαρτημάτων Dremel 

χρηστικα δωρα μηχανη γκαζον

Μηχανή γκαζόν για εύκολο κούρεμα

χρηστικα δωρα αυτοκινητο

Πλυστικό μηχάνημα ισχυρό και ελαφρύ

 

 
Πρωτοτυπα δωρα

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa