Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χειροτεχνίες, Μαστορέματα & DIY κατασκευές / Φτιάξτε Εύκολα τη δική σας Βιβλιοθήκη - Ραφιέρα

Φτιάξτε Εύκολα τη δική σας Βιβλιοθήκη - Ραφιέρα


 

Θέλετε μια πρακτική βιβλιοθήκη για το γραφείο σας ή μια μεταλλική βιβλιοθήκη σε μοντέρνα γραμμή για το υπνοδωμάτιο;
Θα θέλατε επίσης διαστάσεις που να ταιριάζουν στο χώρο σας;
 

Σας αρέσουν οι βιβλιοθήκες τοίχου; Και θέλετε να τις προσαρμόζεται κάθε φορά ανάλογα με τη διάθεση σας, έτσι για αλλαγή ή επειδή οι ανάγκες σας αλλάζουν τακτικά;


Μην ανησυχείτε, δεν ζητάτε πολλά.
Με τα μεταλλικά στηρίγματα Element μπορείτε να σχεδιάσετε και να φτιάξετε μια όμορφη βιβλιοθήκη – ραφιέρα στα δικά σας μέτρα.

Δείτε και επιλέξτε μια από τις 8 βιβλιοθήκες – ραφιέρες diy που μας προτείνουν τα στηρίγματα Element ή σχεδιάστε τη δική σας ανάλογα με το χώρο και το προσωπικό σας γούστο.


Υλικά που θα χρειαστείτε
1. Ράγες ή Ορθοστάτες τοίχου
2. Βραχίονες στήριξης ραφιών
3. Ράφια

Εργαλεία που θα χρειαστείτε
1. Τρυπάνι

Άλλα υλικά
1. Βίδες
2. Ούπατ


Εκπλαγήκατε;
Κι όμως χρειάζεστε μόνο αυτά τα υλικά αλλά και λίγο κέφι....τολμήστε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.

Βάψτε το τοίχο πίσω από τη βιβλιοθήκη με απαλά χρώματα για διακριτικό αποτέλεσμα ή σε έντονα και χαρούμενα χρώματα για να δημιουργήσετε αντιθέσεις. Δώστε στη βιβλιοθήκη σας μια πρωτότυπη προσέγγιση, και να είστε σίγουροι ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν από το αποτέλεσμα.
 

βιβλιοθηκες τοιχου

 

Βιβλιοθήκη ραφιέρα  σε λιτή γραμμή,  με τα στηρίγματα ραφιών Element συνδυάζεται με λευκά ξύλινα ράφια και ντουλάπια. Αποτελεί εξαιρετική ιδέα για χώρους στενούς. Διευκολύνει την τάξη και την οργάνωση προσθέτοντας ταυτόχρονα μοντέρνο στυλ στο χώρο. Ιδανική για εφηβικό ή και φοιτητικό δωμάτιο.
 

 

Βιβλιοθηκες τοιχου

 

 

Βιβλιοθήκη κρεμαστή τοίχου. Τα μεταλλικά στηρίγματα Element αποτελούν τους οδηγούς που θα στηριχθούν τα ράφια. Δεν είναι όμως δεσμευτικά. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να μετακινήσετε τα ράφια ή να προσθέσετε περισσότερα ανάλογα με τις ανάγκες σας.  
 

Φθηνες βιβλιοθηκες 

 

Τα μεταλλικά συστήματα ραφιών Elements σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε τις δικές σας ραφιέρες - βιβλιοθήκες για κάθε χώρο του σπιτιού, στενό ή ευρύχωρο! Και εάν θέλετε να πρωτοτυπήσετε..βάψτε τον τοίχο σε έντονο χρώμα της προτίμησης σας.

 

 

Μεταλλικα ράφια


  

Μια γωνιακή ραφιέρα – βιβλιοθήκη σχεδιάζεται εύκολα με τα μεταλλικά συστήματα ραφιών Elements.

 

ραφια τοιχου ιδεες

 

Βιβλιοθήκη ή ραφιέρα; Τα μεταλλικά συστήματα ραφιών Elements σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε μια σύνθεση και να την προσαρμόσετε με βάση τις ανάγκες σας. Σήμερα ραφιέρα για τα ρούχα και αύριο κρεμαστή βιβλιοθήκη τοίχου. Εσείς αποφασίζετε!!

 

Βιβλιοθηκες μεταλλικες Βιβλιοθηκες 

 

 

Τα συστήματα Elements σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε μια σύνθετη βιβλιοθήκη ή μια πιο λιτή. Η απόφαση εξαρτάται από εσάς. Στο εφηβικό δωμάτιο με τους μωβ τοίχους τα μεταλλικά στηρίγματα συνδυάστηκαν με ράφια και συρτάρια. Ενώ σε ένα επαγγελματικό χώρο, που επιδιώκεται ένα λιτό αποτέλεσμα, λευκά ράφια σε μαύρο φόντο δημιουργούν ακριβώς το στυλ που θέλουμε.

Δείτε τα βασικά μεταλλικά εξαρτήματα της Element που χρειάζονται για να φτιάξετε τις δικές σας ραφιέρες - βιβλιοθήκες για κάθε χώρο του σπιτιού. 

 

Ράγες τοίχου

 

Ράγες τοίχου  - Ορθοστάτες

Βραχίονες στήριξης

 

Βραχίονες στήριξης ραφιών ES

Βραχίονες στήριξης Element

Βραχίονες στήριξης ραφιών ES

Βιβλιοστάτες

 

Βιβλιοστάτες Element

 

 

 

 

Χρειάζεστε τεχνικές πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6815018 ή επισκεφτείτε μας Α. Παπανδρέου 30, Χαλάνδρι.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa