Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Χρώματα για σαλόνι - 5 εξαιρετικοί συνδυασμοί με κεντρικό ήρωα το ροζ μωβ

Χρώματα για σαλόνι - 5 εξαιρετικοί συνδυασμοί

Εξερευνήστε την ευελιξία του Heart Wood και πώς να το χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε επιτυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων στο σπίτι σας.
Κάθε χρόνο, οι εμπειρογνώμονες χρώματος στο Global Aesthetic Center συνεργάζονται με παγκόσμιους σχεδιαστές και εμπειρογνώμονες για να επιλέξουν το Dulux Color of the Year. Η φετινή απόχρωση που επέλεξαν είναι το Heart Wood, ένα φιλόξενο ζεστό ουδέτερο χρώμα με σταγόνες απόχρωσης ερείκης (ροζ μωβ) που σας βοηθούν να αισθανθείτε εκείνη τη χαλάρωση που θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το Heart Wood είναι ένα πραγματικά ευπροσάρμοστο χρώμα που δημιουργεί μια σειρά από διαθέσεις, ανάλογα με την παλέτα χρωμάτων με την οποία συνδυάζεται.
Εξερευνήστε τις προτάσεις μας για την εφαρμογή του Heart Wood στο σπίτι σας και ανακαλύψτε τις διάφορες, μερικές φορές απροσδόκητες, διαθέσεις κάθε συνδυασμού χρωμάτων που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Ένας χαλαρωτικός χώρος  κουζίνα  σαλόνι  για όλη την οικογένεια

 

χρωματα για σαλονι

 

Τα δροσερά μπλε και το ουδέτερο Heart Wood δημιουργούν έναν ήρεμο χώρο.
Δώσε στο σπίτι σας την αύρα της υπαίθρου συνδυάζοντας το Heart Wood με μπλε αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση. Οι δροσεροί τόνοι του μπλε προσθέτουν φρέσκο αέρα στο χώρο ενώ το Heart Wood προσθέτει τη ζεστασιά. Και τα δύο μαζί δημιουργούν ένα χώρο ήρεμο ιδανικό και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του σπιτιού.
Πρόταση συνδυασμού χρωμάτων
Heart Wood, River Bed, Steel Symphony 3, Cobalt Night

Χρώματα για ένα οικογενειακό σαλόνι

 

χρωματα για σαλονι

 

Συνδυάζοντας μια δροσερή μπλε απόχρωση με το ζεστό ουδέτερο Heart Wood, που παρέχει απλόχερα ηρεμία, επιτυγχάνεται η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε μια φρέσκια και μια ζεστή αίσθηση. Αυτή είναι η ιδανική παλέτα για μεγάλες, πολυάσχολες οικογένειες που χρειάζονται μια ευχάριστη και φιλόξενη αίσθηση στο σαλόνι τους.
Πρόταση συνδυασμού χρωμάτων
Heart Wood, Steel Symphony 3

Δείτε διακοσμητικές προτάσεις με το Spiced Honey Dulux είναι το χρώμα της χρονιάς 2019 

Το δυναμικό καθιστικό

χρωματα για σαλονι

 

Οι ισχυρές κατακόρυφες γραμμές με χρώματα έντονων αντιθέσεων κάνουν το καθιστικό να δείχνει μεγαλύτερο. Βάφοντας το ταβάνι και ένα βασικό τοίχο τον ίδιο ουδέτερο τόνο δημιουργούμε την αίσθηση της ευρυχωρίας και αντίθεσης με τους πιο τολμηρούς τόνους. Η συνολική αίσθηση που αποπνέει ο χώρος είναι ζωντάνια και ενέργεια.
Πρόταση συνδυασμού χρωμάτων
Heart Wood, Gooseberry Fool 1

 

Ένα δωμάτιο δράσης και πειραματισμού

 

χρωματα για σαλονι

 

Προσθέστε ενέργεια συνδυάζοντας το Heart Wood με ζωντανές πράσινες αποχρώσεις. Αναδείξτε το τόνο του ροζ-μωβ συνδυάζοντας το Heart Wood με πράσινες αποχρώσεις. Η ζωντάνια αυτού του συνδυασμού χρωμάτων προσθέτει μια έκρηξη ενέργειας σε οποιοδήποτε δωμάτιο και προσφέρεται για πρωτότυπους συνδυασμούς.
Πρόταση συνδυασμού χρωμάτων
Heart Wood, Fresh Artichoke, Pine Needle

 

Δείτε  το video,   σε  30''    θα  ξέρετε  και εσείς να δημιουργείτε  παιχνιδιάρικους κύκλους   για   να  διακοσμείτε   μόνοι  σας  τους τοίχους του  χώρου σας 

 


 

Το άνετο σαλόνι

 

χρωματα για σαλονι

Μια σκοτεινότερη λωρίδα χρώματος που εφαρμόζεται στην κορυφή του τοίχου δημιουργεί ένα σαλόνι με αίσθηση μυστηρίου και ζεστασιάς. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων συνδυάζει γήινους τόνους που λειτουργούν καλά με τους τόνους του φυσικού ξύλου και πράσινες αποχρώσεις και δημιουργούν μια υπέροχη ζεστή ατμόσφαιρα.
Πρόταση συνδυασμού χρωμάτων
Heart Wood, Tempered Chocolate, Natural Taupe 2, Summer Pecan 1


Δείτε το   Heart Wood Dulux είναι το χρώμα της χρονιάς 2018.  Εντυπωσιακές εικόνες σας δίνουν ιδέες  για  να βάψετε το δικό σας χώρο! 

Συνδυασμοί χρωμάτων Dulux 2018 που συναντήσαμε σε αυτό το άρθρο

Heart Wood, River Bed, Cobalt Night, Fresh Artichoke, Pine Needle, Tempered Chocolate, Natural Taupe 2, Summer Pecan 1, Gooseberry Fool 1, Steel Symphony 3

 

 

Χρωματολογιο 2018
 

 

Η απόδοση των χρωμάτων επηρεάζεται από το φωτισμό των εικόνων και την ανάλυση της οθόνης. Για την ακριβή απόδοση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις χρωματικές παλέτες της Dulux.

 

Βρήκατε το άρθρο μας χρήσιμο;
Επισκεφτείτε τη σελίδα
Tranquil Dawn Το χρώμα της χρονιάς 2020 και κατεβάστε ένα εξαιρετικά πλούσιο σε εικόνες e-book.

Μπορείτε  επίσης  να δείτε περισσότερα στην κατηγορία :  Διακόσμηση Σπιτιού & Συνδυασμοί χρωμάτων

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa