Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Το Wild Wonder ανανεώνει κάθε δωμάτιο - Χρώμα της χρονιάς 2023 Vivechrom

Το Wild Wonder βάφει κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

συνδυασμοι χρωματων για τοιχους

 

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι θα θέλαμε να ανακαινίζουμε το σπίτι μας τακτικά. Οι ειδικοί μας το εξηγούν. Η ανακαίνιση του σπιτιού συχνά έχει θετική επίδραση στη σωματική και ψυχολογική μας κατάσταση. Με τα χρώματα να διεκδικούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα άγχους, τα συναισθήματα και τη μνήμη μας. 

Η ανακαίνιση όμως θέλει και έμπνευση! Και ποιος είναι καταλληλότερος από την έμπειρη ομάδα της AKZO NOBEL;  Η οποία για να υποστηρίξει τις επιλογές μας αφουγκράζεται  πρώτα τις ανάγκες των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Για το 2023, το αποτέλεσμα είναι ένα ήρεμο, γήινο, ουδέτερο χρώμα που ακούει στο όνομα Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191). Αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023. 

Στόχος του, να φέρει μια αίσθηση ενέργειας και θετικότητας στο σπίτι.

Πλεονεκτήματα του:

… η ομορφιά του. Όπως και οι μεταβαλλόμενες εποχές της φύσης, έτσι και το Wild Wonder  προβάλλει τη χρυσοπράσινη ή τη ζεστή κιτρινωπή του απόχρωση ανάλογα με το φωτισμό του χώρου!

…η ευελιξία του. Συνδυάζεται με 4 μοναδικές, υπέροχες παλέτες χρωμάτων. Απαλά ή έντονα, φωτεινά ή σκοτεινά, μοντέρνα και διαχρονικά ..όλα τα χρώματα υπάρχουν στις 4 παλέτες χρωμάτων του  Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191).

…η αγάπη του για όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Είναι φιλικό με κάθε δωμάτιο του σπιτιού και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις μοναδικές φωτογραφίες που ακολουθούν.


Για το υπνοδωμάτιο, μας δίνει ιδέες για ήρεμους, χαλαρωτικούς και μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων

 

χρωματα για υπνοδωματιο

 

μοντερνα χρωματα για υπνοδωματιο
Για την κουζίνα, προτείνει χρώματα διαχρονικά και φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων

χρωματα για κουζινα

φωτεινα χρωματα κουζινας

 

 

Για το σαλόνι, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες, μας δίνει ιδέες για να βάψουμε με συνδυασμούς δύο ή περισσοτέρων χρωμάτων και να δημιουργήσουμε μια πολύ όμορφη μοντέρνα ή κλασική ατμόσφαιρα

 

χρωματα σαλονι φωτογραφιες

 

χρωματα σαλονι

 Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το χρώμα της χρονιάς 2023, όπως τις αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να το συνδυάσετε;

Οι 4 παλέτες του χρώματος της χρονιάς 2023, Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191) σας περιμένουν στο σύνδεσμο Wild Wonder - Χρώμα της χρονιάς 2023 Vivechrom

 

Το Wild Wonder (Άγουρο στάχυ – 50YY 49/191) είναι το χρώμα της χρονιάς 2023, των εταιρειών Vivechrom, Dulux που ανήκουν στον όμιλο AKZO NOBEL.
Οι αποχρώσεις που απεικονίζονται ενδέχεται να έχουν απόκλιση από το πραγματικό χρώμα, λόγω ανάλυσης οθόνης, εκτυπωτή κοκ

Πηγή φωτογραφικού υλικού: https://www.vivechrom.gr/el/vivechrom-xrwma-ths-xronias-2023

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa