Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Τεχνικές συμβουλές για Βάψιμο / Βερνίκι Ξύλου για Σεβασμό στην Ομορφιά του Ξύλου

Βερνίκι Ξύλου για Σεβασμό στην Ομορφιά του Ξύλου

βερνικια ξυλου

Άνοιξη, πλησιάζει η εποχή που θα πρέπει να φροντίσουμε, ιδιαίτερα, τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες ώστε να διατηρούν διαχρονικά τις αντοχές και την ομορφιά τους.
Στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε πολλά βερνίκια, που άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, προσφέρουν προστασία. Εάν θέλαμε όμως να περιορίσουμε τις επιλογές μας μόνο σε 2 βερνίκια, που να συνδυάζουν ποιοτικά χαρακτηριστικά και να καλύπτουν το 90% των αναγκών μιας εξωτερικής ξύλινης επιφάνειας, τότε θα μιλούσαμε για

Βερνίκι Ξύλου Γυαλιστερό Vernis Bois BSC Brilliant Syntilor
• Βερνίκι Εμποτισμού Lasure ULD Microporeuse Aquarethane Syntilor

 

Βερνικι Ξυλου Γυαλιστερο

Βερνίκι Ξύλου Γυαλιστερό
Vernis Bois BSC Brilliant Syntilor

είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βερνίκια ξύλου γιατί εφαρμόζεται εύκολα ακόμη και σε κάθετες επιφάνειες λόγω της παχύρευστης υφής του αλλά και γιατί προσδίδει στο ξύλο και εξαιρετικές ιδιότητες :
ανθεκτική κρούστα, μεγάλη ελαστικότητα &  αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στις υπεριώδεις ακτίνες

 

 

Βερνικι Εμποτισμου

Βερνίκι Εμποτισμού
Lasure ULD Microporeuse Aquarethane Syntilor

Εξασφαλίζει άριστη προστασία & αντοχή με εγγύηση 8 ετών για εξωτερικές επιφάνειες.
Αδιάβροχο, απρόσβλητο από τις UV ακτίνες.

16 υπέροχες αποχρώσεις για υψηλής αισθητικής πόρτες, παράθυρα, παντζούρια & γενικά ξύλινες κατασκευές.
 

 


 

 

Βερνίκι Εμποτισμού:  η τεχνολογία στις υπηρεσίες του Ξύλου

Η ξεχωριστή ομορφιά του ξύλου, η οικολογική του φύση, οι εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές & μηχανικές του ιδιότητες, και η μεγάλη διάρκεια ζωής του, το καθιστούν ένα από τα πλέον αγαπημένα δομικά, αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά στοιχεία υψηλής αισθητικής.

 

Βερνικια Ξυλων Εξωτερικων Χωρων

 

Ξέρατε όμως ότι..

…όπως άλλωστε παρατηρείται και σε άλλα υλικά, οι διαστάσεις του ξύλου μεταβάλλονται ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όταν θερμαίνεται παρατηρείται αύξηση & όταν ψύχεται μείωση των διαστάσεων του.
Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο όταν οι ξύλινες κατασκευές βρίσκονται εκτεθειμένες σε εξωτερικούς χώρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, για την προστασία του ξύλου, επιλέγουμε υλικά που μπορούν να «ακολουθούν» τις μεταβολές του ξύλου. Τα προϊόντα αυτά είναι τα βερνίκια εμποτισμού.

Τα βερνίκια εμποτισμού, χάρη στη σύνθεση τους, αδιαβροχοποιούν και προστατεύουν το ξύλο στον πόρο του. Δημιουργούν ένα ιδιαίτερα λεπτό και ελαστικό φιλμ που ακολουθεί τις μεταβολές των διαστάσεων του ξύλου, παρέχοντας έτσι διαχρονική προστασία.

Τα βερνίκια εμποτισμού εφαρμόζονται σε ξύλα με καθαρούς πόρους (νέα ξύλα ή παλιά ξύλα καθαρισμένα από προϋπάρχοντα χρώματα ή βερνίκια). Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε προτείνεται η βαφή με βερνίκια κρούστας, με όσο το δυνατό πιο ελαστικό φιλμ.

Το κατάλληλο βερνίκι ξύλου για την κατάλληλη εργασία

Βερνικια Ξυλου

Ανάλογα με τις συνθήκες που βρίσκεται μια ξύλινη κατασκευή και τις χρήσεις της, προκύπτουν και οι ανάγκες της. Για αυτό στο εμπόριο υπάρχουν πολλά βερνίκια και προϊόντα ξύλου ώστε να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.
 

Βερνικι Ξυλου

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πλήρη σειρά από
• Βερνίκια Ξύλου
• Συντηρητικά
• Λάδια
• Προϊόντα φροντίδας & αναζωογόνησης
• Προϊόντα επισκευής κοκ

Για να περιηγηθείτε στην κατηγορία Βερνίκια του ηλεκτρονικού μας καταλόγου, επιλέξτε Βερνίκια Ξύλου & Συντηρητικά . Όλα μας τα προϊόντα «συνοδεύονται» από αξιόπιστες τεχνικές οδηγίες εφαρμογής και συμβουλές διακόσμησης.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa