Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Vintage διακόσμηση: Γνωρίστε τους δύο πιο δημοφιλείς

Vintage διακόσμηση: Γνωρίστε τους δύο πιο δημοφιλείς

Η διακόσμηση σε στυλ Vintage συνδυάζει αποχρώσεις, στυλ επίπλων και διακοσμητικά στοιχεία προκειμένου να δώσει στο χώρο σας την αίσθηση του παλιού αλλά ταυτόχρονα της αίγλης και της κομψότητας.

Στις μέρες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ διακόσμησης για σπίτια αλλά και εστιατόρια ή τσαγερί με προσωπικότητα.

Υπάρχουν δύο τύποι Vintage Διακόσμησης: Shabby Vintage & Classic Vintage

 

Shabby Vintage

Vintage diakosmisi

 

Το στυλ διακόσμησης Shabby Vintage δημιουργεί την αίσθηση του ρομαντισμού, της απλότητας αλλά ταυτόχρονα και της αρχοντιάς.

Συνδυάζει παστέλ αποχρώσεις σε τοίχους, έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για τη διακόσμηση όλου του σπιτιού ή επιλεκτικά κάποιων δωματίων: κρεβατοκάμαρα , καθιστικό, γραφείο, κουζίνα ακόμη και λουτρό.

 

Μερικές ιδέες για χρωματα που μπορείτε να συνδυάσετε για Shabby Vintage διακόσμηση είναι:

Vintage apoxroseis

Classic Vintage

 

Vintage diakosmisi

 

Το στυλ διακόσμησης Classic Vintage έχει ένα και μοναδικό, αλλά βασικό χαρακτηριστικό, κοινό με το Shabby Vintage, η χρήση παλιών στοιχείων στη διακόσμηση του χώρου.

Εδώ οι αποχρώσεις δεν χρειάζεται να είναι απαλές παστέλ, πολύ συχνά επιλέγονται έντονα χρώματα με δυνατές αντιθέσεις.

Επίσης, τα λουλούδια δεν κυριαρχούν στα υφάσματα του χώρου. Εάν και η διακόσμηση Classic Vintage, δεν αποπνέει ρομαντισμό ωστόσο δημιουργεί την ίδια αίσθηση θαλπωρής και ηρεμίας.

Συνδυασμοί χρωμάτων που επιλέγονται για Classic Vintage διακόσμηση είναι:

vintage xromata

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa