Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση & Ανακαίνιση για σπίτια όμορφα και λειτουργικά / Διακόσμηση τοίχων με χρώμα πινάκων Chalkboard Design

Διακόσμηση τοίχων με χρώμα πινάκων Chalkboard Design


Αρχικά το χρώμα πινάκων είχε αποκλειστικά μια χρήση: Το βάψιμο των πινάκων στα σχολεία ή και το φρεσκάρισμα τους μετά από πολυετή χρήση.


Σήμερα, το χρώμα πινάκων αποτελεί μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χρησιμοποιείται τόσο για τη διακόσμηση σύγχρονων σπιτιών σε κάθε δωμάτιο (σαλόνι, γραφείο, καθιστικό, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα αλλά και παιδικό)   και επαγγελματικών χώρων (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, βιτρίνες καταστημάτων κοκ)   όσο  και  για χειροτεχνίες.

Δείτε μερικές όμορφες ιδέες  ως πηγή έμπνευσης!

Χρωμα τοιχου πινακας

 

Χρωμα πινακα για τοιχο

 

 

Λόγω των ιδιοτήτων του, το χρώμα πινάκων δεν είναι απλά μια εξαιρετική διακοσμητική πρόταση αλλά έχει και πρακτική αξία. Το βελούδινο, ματ φινίρισμα που προσδίδει το χρώμα πινάκων στη βαμμένη επιφάνεια επιτρέπει να χρησιμοποιείται σαν ένας κλασσικός μαυροπίνακας.

 

Έτσι η επιφάνεια λειτουργεί ως ένας καμβάς έμπνευσης και έκφρασης. Μπορεί να γίνει ένα καταπληκτικό σημειωματάριο για τις εκκρεμότητες της οικογενείας, μπορεί να γίνει ένας πίνακας ζωγραφικής με διάφορα σχέδια σε όλες τις αποχρώσεις της κιμωλίας!
Η επιφάνεια που έχει βαφτεί με χρώμα πινάκων, δεν χαράζει, αντέχει στο συνεχές πλύσιμο και καθαρίζεται απλά όπως ένας μαυροπίνακας, έτσι έχετε τη δυνατότητα να ανανεώνετε συνεχώς το θέμα και τη χρήση της.

 

Χρωμα πινακα

 

Χρωμα πινακων

 

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως το Χρώμα Πινάκων Νερού Smaltolux Hydro Blackboard Vechro, το Χρώμα πινάκων Lacboard Χρωτέχ και το χρώμα κιμωλίας Chalk Paint Maker της Polyvine.

Όλα είναι εξαιρετικής ποιότητας και σας δίνουν ένα μοναδικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, το Chalk Paint Maker της Polyvine σας δίνει και άλλες δυνατότητες. Μπορείτε να αποκτήσετε χρώμα πινάκων σε διάφορες αποχρώσεις μπλε, πράσινο, βυσσινί αποτελώντας «τροφή» για μοναδικές και ιδιαίτερες διακοσμητικές ιδέες. Για να μετατρέψετε το χρώμα κιμωλίας Chalk Paint Maker της Polyvine σε χρώμα πινάκων, αναμιγνύετε 1 μέρος Chalk Paint Maker της Polyvine με 3 μέρη ματ χρώμα νερού σκούρας απόχρωσης. Έτσι , αποκτάτε χρώμα πινάκων σε οποιαδήποτε σκούρα απόχρωση επιθυμείτε.

Οι ιδέες με τις τεχνοτροπίες δεν τελειώνουν εδώ.  Επισκεφτείτε τη σελίδα μας  Τεχνοτροπίες  
για τεχνοτροπίες ξύλου με Χρώμα Κιμωλίας, Χρώματα σε Μεταλλικές αποχρώσεις κ.α. 
 

Βρήκατε το άρθρο μας ενδιαφέρον; Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας και να ενημερώνεστε με το επίκαιρο υλικό μας.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa