Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Brave Ground: ένα γήινο χρώμα στην κουζίνα σας

Brave Ground: ένα γήινο χρώμα στην κουζίνα σας

Το χρώμα της χρονιάς 2021 Brave Ground δίνει στυλ στην κουζίνα του σπιτιού σας!
Το Brave Ground είναι  ένα χρώμα ουδέτερο, γήινο, ευέλικτο. Φιλικό σε πλήθος αποχρώσεων, συνδυάζεται με 4 μοναδικές παλέτες χρωμάτων και δημιουργεί χώρους με φιλόξενη   ή εκκεντρική προσωπικότητα.

Δείτε  υπέροχους, πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων για κουζίνες μέσα από  12   αποκαλυπτικές εικόνες.

χρωματα κουζινας 2021


Το Brave Ground συνδυάζεται με την παλέτα Earth Colours 2021 για να φέρει τη φύση στη κουζίνα σας.

 

χρωματα κουζινα σαλονι 2021

 

συνδυασμοι χρωματων για κουζινα 2021

 

Η παλέτα χρωμάτων Earth Colours 2021 εμπνευσμένη από τα χρώματα της γης, του ουρανού, της θάλασσας, των ποταμών και των λιμνών, θέλει και μπορεί να μας ταξιδέψει σε μαγευτικά τοπία της εξοχής. Αποτελείται από αποχρώσεις μπλε, ραφ, πράσινα σε παστέλ τόνους. Το Brave Ground και οι αποχρώσεις της παλέτας Earth Colours 2021  δημιουργεί  συνδυασμούς   ιδανικούς   για ενιαίους χώρους κουζίνα – σαλόνι.

 

βιβεχρωμ χρωματα κουζινας 2021

 

Το Brave Ground    όταν    συνδυάζεται με την παλέτα χρωμάτων Trust Colours 2021 προβάλλει την αίσθηση της διαχρονικότητας και της οικειότητας και δημιουργεί φιλόξενες κουζίνες για όλη την οικογένεια. 
 

βιβεχρωμ χρωματα κουζινας

 

βιβεχρωμ συνδυασμοι χρωματα κουζινας 2021

 

Η παλέτα χρωμάτων Trust Colours 2021 φιλοξενεί αποχρώσεις μεταξύ του «απαλό γκρι» και του «ζεστό καφέ». Το Brave Ground εναρμονίζεται μαζί τους και σχηματίζουν συνδυασμούς χρωμάτων ιδανικούς για κουζίνες και τραπεζαρίες.

 

βιβεχρωμ συνδυασμοι χρωματα ωχρας κουζινας 2021

 

Οι αποχρώσεις του κίτρινου, της ώχρας και του χαλκού  από  την παλέτα χρωμάτων Timeless Colours 2021  συνδυάζονται με το χρώμα της χρονιάς 2021, το Brave Ground, δημιουργώντας κουζίνες με ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

dulux χρωματα κουζινας 2021

 

μοντερνα χρωματα κουζινας

 

Ανάλογα με τη διαρρύθμιση της κουζίνας σας μπορείτε να επιλέξετε ένα έως τρία χρώματα από την παλέτα χρωμάτων Timeless Colours 2021 για να βάψετε τους τοίχους, τα ντουλάπια ή και τα έπιπλα της κουζίνας σας.

 

έντονα χρωματα για κουζινα 2021
 

Το Brave Ground μπορεί να δημιουργήσει μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων. Απλά, συνδυάστε το με αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ από την παλέτα χρωμάτων Expressive Colours 2021.
 


χρωμα της χρονιας 2021 για κουζινες

 

χρωματα τοιχου κουζινας 2021

 

Οι αποχρώσεις της παλέτας Expressive Colours 2021 θέλουν να εντυπωσιάσουν και το πετυχαίνουν.  Με  τις   μοντέρνες απαλές ή έντονες αποχρώσεις του,   το αποτέλεσμα θα είναι η κουζίνα σας να αποκτήσει τολμηρή αλλά γοητευτική προσωπικότητα.

 

Πηγή φωτογραφικού υλικού: https://www.dulux.co.uk/en/dulux-colour-year-2021 

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa