Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Heart Wood: Συνδυασμοί χρωμάτων για κουζίνα και σαλόνι

Heart Wood: Συνδυασμοί χρωμάτων για κουζίνα και σαλόνι

Συνδυασμοί χρωμάτων κουζίνας με το Heart Wood. 

Σας αρέσει να είστε πρωτοπόροι;
• Σας αρέσουν οι μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων;
• Οι τάσεις της μόδας σας συνεπαίρνουν;
Εάν απαντήσατε ΝΑΙ, τότε σίγουρα οι 4 προτάσεις της Dulux με συνδυασμούς χρωμάτων και επίκεντρο το χρώμα της χρονιάς 2018, το Heart Wood, θα σας ενθουσιάσουν!
 

 

 

Χρώματα κουζινας

 

 

Η πρώτη εικόνα είναι μια κλασσική κουζίνα με τοίχους βαμμένους σε λευκό χρώμα ενώ τα ντουλάπια της κουζίνας είναι βαμμένα σε γκρι γρανίτη. Πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή. Ωστόσο η απουσία χρωμάτων δεν επιτρέπει να αναδειχθεί η σύγχρονη αρχιτεκτονική του χώρου και η κουζίνα χάνει από την προσωπικότητα της….


 

Ιδέες για χρώματα κουζίνας που θα «φορεθούν» μέσα στο 2018

…για αυτό, με τη συμβολή της Dulux επιλέξαμε για εσάς και σας προτείνουμε χρώματα κουζίνας και συνδυασμούς που αναδεικνύουν το χώρο σας δίνοντας στυλ και προσωπικότητα.
Επιλέξτε τους συνδυασμούς εκείνους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

 

Μια κουζίνα φιλική αλλά με κύρος και «πυγμή»

Χρώματα για κουζινα


Απαλές και έντονες αποχρώσεων συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ευχάριστες και προκλητικές εναλλαγές.

 

Μια κουζίνα μοντέρνα

  

Μοντέρνα χρωματα κουζινας

 


Δύο γήινες αποχρώσεις αρκούν για να δημιουργήσουν την αίσθηση του μυστηρίου και της ζεστασιάς.

 

Μια κουζίνα με σύγχρονη προσωπικότητα

 

Χρώματα για κουζινα


Συνδυάζει ψυχρούς και γήινους τόνους αποχρώσεων και δημιουργεί ένα δροσερό, χαλαρωτικό και ανέμελο περιβάλλον.
 

 

Μια κουζίνα νεανική

 

Χρώματα για κουζινα σαλονι

 

 

Συνδυάζει έντονες αποχρώσεις του πράσινου με την ευέλικτη και γλυκιά απόχρωση του ροζ μωβ και δημιουργεί ένα περιβάλλον δυναμικό και τολμηρό.

Μπορείτε να επιλέξετε 2 ή περισσότερα χρώματα από κάθε πρόταση για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς. Όλες οι προτάσεις είναι κατάλληλες για συνδυασμό χρωμάτων κουζίνας αλλά και ενιαίων χώρων όπως σαλόνι κουζίνα.
Η απόδοση των χρωμάτων επηρεάζεται από το φωτισμό των εικόνων και την ανάλυση της οθόνης. Για την ακριβή απόδοση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις χρωματικές παλέτες της Dulux.


Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa