Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Χρωματολόγια & Συνδυασμοί χρωμάτων που Εμπνέουν τις Επιλογές σας / Συνδυασμοί χρωμάτων κλασσικοί & σύγχρονοι / Χρώματα για παιδικό δωμάτιο και Υπέροχοι Συνδυασμοί

Χρώματα για παιδικό δωμάτιο και Υπέροχοι Συνδυασμοί

χρωματα τοιχων για νεανικο δωματιο

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο ιδιαίτερος χώρος που οι μικροί μας φίλοι δημιουργούν, παίζουν, ψυχαγωγούνται, διαβάζουν, μεγαλώνουν, αναπαύονται.

Είναι ο δικός τους κόσμος, για αυτό χρειάζεται έμπνευση, φαντασία, ενέργεια, πρωτοτυπία, γαλήνη και ασφάλεια δηλαδή όλα όσα αγαπούν.

Η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου, με τόσους διαφορετικούς ρόλους, θα πρέπει να συνεισφέρει με επιτυχία στην «ενεργειακή ισορροπία» του.

Η διακόσμηση ενός τόσο σημαντικού δωματίου χρειάζεται σκέψη και χρόνο. Οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, εάν έχουν ήδη τις δικές τους προτιμήσεις, θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για την επιλογή εργονομικών επίπλων, ιδανικού φωτισμού και κατάλληλων χρωμάτων για τη διακόσμηση των τοίχων.

Στο άρθρο μας Μπορεί το μυστικό ενός καλού ύπνου να κρύβεται στο χρώμα του υπνοδωματίου μας; γίνεται αναφορά σε έρευνες που δηλώνουν ότι και το χρώμα του υπνοδωματίου επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου. Ενώ, ταυτόχρονα, μας παρουσιάζει ένα μικρό τρικ για να συνδυάσουμε και να ισορροπήσουμε τις έντονες χρωματικές προτιμήσεις των παιδιών με απαλές, που θα φέρουν την αρμονία στον χώρο.

Και επειδή ο κυρίαρχος ενός παιδικού δωματίου θα πρέπει να είναι το παιδί…. για να δημιουργήσουμε επιτυχημένους συνδυασμούς χρωμάτων μελετήσαμε όλα εκείνα τα πράγματα και τις ασχολίες που προτιμούν τα παιδιά και σας παρουσιάζουμε  ….

14 προτάσεις με συνδυασμούς χρωμάτων

Χρώματα φωτεινά, έντονα, χαρούμενα, σύγχρονα και πρωτότυπα συνεργάζονται και μας εμπνέουν για να διαμορφώσουμε το δικό μας παιδικό δωμάτιο.

Σας  προτείνουμε από κάθε παλέτα των 4 χρωμάτων να επιλέξετε 2 ή 3 αποχρώσεις  και να εφαρμόσετε τον κανόνα διακόσμησης 60-30-10!

 

χρωματα για παιδικο δωματιο

 

χρωματα για παιδικο δωματιο

 χρωματα για παιδικο δωματιο

 χρωματα για παιδικο δωματιο

 

χρωματα για παιδικο δωματιο

 

χρωματα για παιδικο δωματιο

 

χρωματα για παιδικο δωματιο

 

χρωματοπωλειαΣυμβουλή: Κάθε φορά που επιλέγετε χρώματα για το βάψιμο του παιδικού δωματίου να θυμάστεΧρώμα σημαίνει αισθητική αλλά και ποιότητα.

Καθώς, λοιπόν, οι τοίχοι του δωματίου έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες ..
• ρύπους (δαχτυλιές, μαρκαδόρους κοκ)
• λεκέδες ή κηλίδες από υγρασία και ελλιπή αερισμό

..ποιότητα σημαίνει να έχουν ένα συνδυασμό από ιδιότητες ...
• να απλώνονται εύκολα
• να έχουν υψηλή καλυπτικότητα
• να δημιουργούν όμορφες επιφάνειες
• να είναι χρώματα ανθεκτικά στο πλύσιμο
• να μην ξεβάφουν και να διατηρούν τη φωτεινότητα των αποχρώσεων τους
• να είναι φιλικά στους χρήστες και να σέβονται το περιβάλλον
...ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν, διατηρώντας τις ιδιότητες τους και την αισθητική τους, για πολλά χρόνια.

Μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα χρωματοπωλεία 3 είναι αυτά που ξεχωρίζουν
Χρώματα Τοίχου Easycare Eco Neopal ΒΙΒΕΧΡΩΜ για τοίχους και ταβάνια
Οικολογικά Υποαλλεργικά Χρώματα Smaltoplast Silk Vechro για τοίχους και ταβάνια
Ριπολίνη νερού - Οικολογική Υποαλλεργική Smaltolux Hydro Vechro για παιδικά έπιπλα και παιχνίδια
Χρώμα κιμωλίας Chalk Paint Maker Polyvine  δίνει στα  παιδικά έπιπλα βελούδινη υφή

Ελπίζουμε να βρήκατε το άρθρο  μας  χρήσιμο. Εάν όμως θέλετε συγκεκριμένες προτάσεις για τους δικούς σας χώρους, σας περιμένουμε στο κατάστημα μας Α. Παπανδρέου  30, Χαλάνδρι , τηλ 210 6815018.

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa