Βρίσκεστε εδώ ‣ Home / Blog / Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων / Χρωματολόγια για να ξεφυλλίσετε On-line / Χρωματολόγια ΒΙΒΕΧΡΩΜ με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων

Χρωματολόγια ΒΙΒΕΧΡΩΜ με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων

Χρωματολόγια που τολμούν να προτείνουν έντονες, ζωηρές, φωτεινές, παστέλ αποχρώσεις, έρχονται να σας εμπνεύσουν στην πραγματοποίηση των διακοσμητικών σας σχεδίων.

Πατήστε πάνω αριστερά στο βελάκι (download) για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα χρωματολόγια σε pdf

Πατήστε κάτω δεξιά στο εικονίδιο με το τετράγωνο πλαίσιο (fullscreen) για να δείτε να χρωματολόγιο σε μεγάλο μέγεθος με ευκρίνεια

 


 

 

 

ΒΙΒΕΧΡΩΜ: Αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο κλάδο των χρωμάτων προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ ιδρύθηκε το 1932 από τον Στ. Πατέρα , σταδιακά εξελίχθηκε σε μια αξιόπιστη εταιρία σε χρωματα και βερνίκια αλλά και πλαστικές ύλες.

Σήμερα αποτελεί μέλος του Ολλανδικού Ομίλου AKZONOBEL, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων παγκοσμίως και μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο των χημικών.

Στόχος και δέσμευση της ΒΙΒΕΧΡΩΜ είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη αλλά ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι άξονες της πολιτικής που κινείται η Vivechrom είναι :
• Παραγωγή προϊόντων φιλικότερα στο χρήστη, βελτιωμένα ως προς την κατανάλωση ενέργειας, τη χρήση φυσικών πόρων και α΄υλών με μειωμένες εκπομπές και περιορισμένους κινδύνους για το περιβάλλον.
• Σχεδιασμός και παραγωγή προϊόντων ποιοτικά, ανθεκτικά, απλά και ασφαλή στην εφαρμογή. Τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης καθώς επίσης και τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας της ΒΙΒΕΧΡΩΜ έχουν ως οδηγό τη δημιουργία χρωμάτων και βερνικιών που να συνδυάζουν και να ικανοποιούν υψηλές διακοσμητικές αλλά και χρηστικές ανάγκες των χρηστών.

Πιστοποιήσεις και Διακρίσεις Vivechrom
Εφαρμόζει το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14001:2004 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1221/2009 (EMAS) για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Τηρεί τις διαδικασίες του Πιστοποιημένου Συστήματος Υγιεινής και Ασφάλειας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001. Εφαρμόζει τις αρχές ποιότητας και τηρεί τις διαδικασίες του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Επίσης, η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Μοντέλου Επιχειρηματικής Αρίστευσης (EFQM) από το 2006 σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις δραστηριότητες της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, το 2011 την οδήγησε στη διάκριση «Recognized for Excellence – 5 αστέρων».

Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας και να σας εξασφαλίσουμε την κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και κατά επέκταση τις ρυθμίσεις σας.
espa